Harry Imagine

1.8K 65 6
                                    

-Hartii, hartii, peste tot numai hartii ! Ai spus tu extenuata aruncand pixul pe birou peste alte dosare .

Astazi era inca o zi grea la locul de munca, unde aveai de completat mai multe registre, dosare si alte tampenii pe care pur si simplu nu le mai suportai .

Tot ce iti doreai era ca ora ta de plecare sa vina cat mai repede ca sa poti ajunge la fetita ta de numai 3 ani Darcy si la iubitul tau sot Harry . Totul era mult mai frumos in preajma lor, vroiai atat de mult sa te joci cu Darcy, sa o strangi in brate si sa-i simti acel miros dulce de bebelus pe care il adorai .

Ti-ai luat gandul de la Harry si Darcy pentru ca asta nu prea te ajuta deloc din contra te facea sa pleci din fata hartiilor si sa ajungi cat mai repede acasa pentru a fi fericita alaturi de ei .

Ai cautat pixul pe care tocmai il aruncasei si gasindu-l, l-ai insfacat in mana pregatindu-te sa scrii din nou incontinu pana ce durerea de mana va aparea si te va forta sa te opresti .

 Simteai cum gura iti este uscata asa ca ai luat cana cu cafeaua ce nu mai era deloc fierbinte si ai luat o gura mare inghitindu-o rapid si scufundandu-te din nou in dosare si registre .

 „And we dance all night to the best song ever !” se auzira tonul de apel al telefonului ce incepura sa vibreze si sa faca ca toate alea pe birou . L-ai ridicat rapid vazand ca apelantul este Harry. Ai tastat usor pe ecran ducand imediat telefonul la ureche .

-Da ? Ai zis tu asteptand ca glasul lui Harry sa rasune in urechea ta si sa te mai relaxeze putin .

-Vino repede acasa ! Spuse el aproape tipand .

-Ce s-a intamplat ? Il intrebi tu simtind cum frica o ia la fuga prin tot corpul tau . 

-Darcy, eu nu o mai gasesc ! Spuse Harry oftand tare si apasat .

-Harry cum sa nu o mai gasesti ? Izbucnesti tu ridicandu-te de pe scaunul din piele simtind cum inima incepe sa bata din ce in ce mai repede .

-Am fost sa-mi fac un amarat de ceai si cand m-am intors nu am mai gasit-o . Te rog vino acasa, am cautat-o peste tot, nu e ! Spuse el practic innebunind la telefon .

-Vin acum ! Spui tu lasand totul balta si iesind val-vartej din birou .

Nici nu aveai idee cum de ai ajuns atat de repede in masina, ai bagat rapid cheia in contact apasand aceleratia si zburand pe soselele Londrei cum niciodata nu ai mai facut-o .

In doar cateva minute ai ajuns acasa intrand ca un fulger in casa. Harry cotrobaia fiecare coltisor al casei strigandu-o pe Darcy dar nu primea niciun raspuns .

-Harry cum ai putut sa o pierzi ? Zici tu simtitnd ca o iei razna . Erai atat de ingrijorata incat nu stiai ce ai mai putea face, daca i se intamplase ceva rau ? Daca cineva a  rapit-o ? Totul era un haos in mintea ta, habar nu aveai ce sa mai faci . Darcy era pentru tine totul, un ingeras, o parte din inima ta .

-Stiu sunt un idiot ! Spuse el dand cu pumnul in perete .

 Nu l-ai mai bagat in seama pe Harry, ai urcat rapid scarile facand un zgomot galagios ajungand foarte repede la etaj .

Ai investigat fiecare camera cu atentie in speranta ca o vei gasi jucandu-se linistita cu jucariile sale, dar nu, totul era frumos si aranjat la locul lui si nici urma de Darcy .

-Ai gasit-o ? Zise Harry prinzandu-te de talie .

-Nu, Harry daca a iesit din casa ? Zici tu scapand cateva lacrimi . Chiar nu stiai ce sa mai faci, daca Darcy ar fi iesit din casa nu mai erau sanse sa o gasesti, Londra era imensa si existau tot felul de pericole .

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now