Louis Imagine

1.5K 47 4
                                    

-Gol ! Se auzi toata tribuna tipand . Ai tresarit imediat privind spre teren, unde toti jucatorii echipei ce inscrise golul se imbratisau .

Niciodata nu ai inteles de ce unii oamenii sunt atat de fascinati de lumea fotbalului, o gramada de barbati transpirati si obositi alearga dupa o minge doar pentru a inscrie un gol .

Astazi te aflai intr-o tribuna la un meci de fotbal doar pentru el, doar pentru iubitul tau Louis . Spre deosebire de tine Louis adora fotbalul, de fiecare data cand i se oferea ocazia de a juca niciodata nu refuza, iar acum s-a intamplat la fel, doar ca nu s-a alaturat jocului pentru a primi o anumita suma de bani, s-a oferit sa joace doar pentru a ajuta o familie fara posibilitati .

-Louis tu cand intri ? Ii soptesti tu aplecandu-te spre urechea lui . Pana acum Louis nu intrase in joc, era rezerva si astepta emotionat sa intre in joc .

-Nerabdatoare sa ma vezi in actiune? Spuse el intorcandu-se spre tine . Urai faptul ca nu puteai sta langa el, Louis statea pe banca de rezerva alaturi de ceilalti iar tu stateai pe urmatoarea banca langa un batranel foarte dedicat echipei .

-Foarte, sunt sigura ca vei da foarte multe goluri ! Spui tu bagandu-ti degetele in parul lui moale si ciufulindu-l usor .

-Incetati cu vorbaria, suntem la meci nu la o bere . Spuse batranelul de langa tine aruncandu-va priviri ucigatoare .

Tu si Louis ati chicotit usor oprindu-va din vorbit pentru a nu-l mai deranja pe acel batranel ursuz .

-Tomlinson pe teren acum ! Se auzi vocea antrenorului uitandu-se tinta la Louis .

-Iubito tine-mi pumnii . Zise Louis intorcandu-se din nou spre tine .

-Sa ai grija ! Spui tu zambindu-i calduros .

L-ai privit ridicandu-se de pe banca si urmadu-l pe antrenor pana pe teren . A asteptat cateva minute pana ce jucatorul pe care trebuia sa-l inlocuiasca a parasit terenul salutandu-l politicos pe Louis .

Ai auzit rapid fluierul arbitrului ce insemna ca jocul a repornit . Louis a inceput sa alerge rapid incercand sa ia mingea adversarului .

Erai atat de mandra de el, astazi avea zi libera si in loc sa se odihneasca el juca fotball pentru a ajuta acea familie . Chiar daca era o vedeta internationala ramasese cu picioarele pe pamant, nu  isi schimbase caracterul intr-unul de prost gust, era acelasi baiat de care te-ai indragostit in timpul X-Factorului, acel baiat amuzant, iubaret si grijuliu de care nu te puteai satura .

Ai simtit cum vantul puternic iti face pielea sa se zbarleasca iar corpul tau incepe sa tremure, asa ca ai strans mult mai bine hanoracul in jurul tau dar nu prea ajutand cu nimic .

Ai auzit o serie de aplauze si chiuieli asa ca ai ignorat frigul de afara si ti-ai indreptat atentie din nou spre teren cautandu-l cu privirea pe fotbalistul tau zarindu-l foarte usor . 

Se pare ca detinea controlul, mingea era la picioarele lui asteptand sa fie aruncata in poarta .

Adversarul a aterizat imadiat langa el vrand sa-i ia mingea dar Louis a facut cateva scheme innebunindu-l complet . S-a apropiat mai mult de poarta dusmanilor si a lovit mingea cu putere proiectandu-o direct in poarta .

Din nou, un val de tipete si aplauze au rasunat stadionul. Erai atat de fericita Tomlinson al tau marcase un gol ce ajutase foarte mult echipa, te-ai ridicat si tu de pe banca strigand. Louis imediat te-a remarcat si ti-a zambit cum stia el mai bine parca incalzindu-ti corpul degerat de frig .

Te-ai asezat din nou pe banca scotocindu-te prin buzunare in cautarea telefonului . Ai tastat de cateva ori pe ecran, astfel deblocandu-l si intrand direct pe twitter pentru a posta un mesaj in legatura cu golul . Deseori cand se intampla ceva, vroiai sa-i tii la curent pe fanii lui Louis asa ca nu ezitai sa le dai amanunte sau sa vorbesti cu ei .

Ai fost captivata de twitter minute in sir, nefiind atenta la meci . Dar deodata toata tribuna ce tinea cu echipa in care juca si Louis, a inceput sa scoata sunete de dezamagire .

Ti-ai ridicat privirea din telefon vrand sa vezi ce se petrece pe teren . Ai analizat fiecare jucator pana ce ai zarit unul fiind la pamant si tinandu-se puternic de genunchi. Ai simtit cum frica incepe sa-ti treaca prin vene cand fiecare particica a corplui iti era cunoscuta, cel ce era la pamant era Louis .

Te-ai ridicat in picioare sperand sa fie doar o  durere de moment si sa-si revina, dar nu, un doctor a fugit rapid la el examinandu-i piciorul si dandu-i probabil cu un spray care sa-i mai diminueze durerea . A mai stat cateva secunde cu el iar la un momendat a facut un semn din degete, Louis stand nemiscat pe gazon .

Simteai cum picioarele te lasa in momentul in care a mai aparut un barbat fugind rapid catre ei . Doctorul alaturi de celalalt l-au ridicat pe Louis ajutandu-l sa iasa din teren .

-Du-te la el ! Se zusi glasul gros al batranelului de langa tine .

Ti-ai bagat rapid telefonul in buzunar iesind atent din tribune si indreptandu-te spre banca unde era Louis .

-Iubito ce cauti aici ? Spuse el incercand sa-si ascunda durerea, dar nu avea cum sa-i reuseasca tocmai l-ai vazut intins pe acel gazon strangandu-si ochii de durerea insuportabila .

-Cum as putea sa privesc de pe banca aia in astfel de moment ? Zici tu punandu-se imediat langa el si strangandu-l puternic in brate .

-Sunt bine, e doar o lovitura usoara . Spuse el incercand sa te calmeze, doar ca nu mergea deloc.

Louis mai avusese probleme cu acel genunchi, stiai cat de rau il durea, stiai cat de trist este in sufletul lui pentru ca nu a putut sa joace in continuare si vroiai sa-i fii alaturi .

-Nu putem merge acasa, vreau ca tu sa te odihnesti ? Mormai tu in bratele lui.

-Iubito vreau sa vad meciul asta, vreau sa le fiu alaturi baietilor. Pana la urma asa se intampla, sunt bine nu-ti fa griji . Spuse el ridicandu-ti usor barbia si apasandu-si buzele de ale tale .

Ati continuau sa priviti meciul imbratisati si sa va bucurati impreuna de fiecare data cand echipa voastra dadea un gol .

Dupa terminarea meciului ati vizitat spitalul pentru a va asigura ca Louis este bine, iar cand ati ajuns acasa i-ai oferit lui Louis tot comfortul necesar .  

Imagine One DirectionKde žijí příběhy. Začni objevovat