Zayn imagine

1.4K 48 0
                                    

In primul rand vreau sa iti spun ca imi pare extrem de rau ca a durat atat si ca e scurt, dar am avut cateva probleme . 

In al doilea rand cititi pe propria raspundere si daca expresiile vi s-au parut scarboase/jenante sau altfel imi cer scuze xx :) 

Mii de picaturi calde de apa se izbeau de corpul tau provocandu-ti o relaxare deplina . Simteai fiecare picatura alunecand pe pielea ta dandu-ti o senzatie de comfort ce te ajuta de fiecare data in zilele mai grele sau posomorate din viata ta .

Ai luat gelulu de dus turnand in palma suficient cat sa-ti improspateze corpul . Ai inceput sa intizi lichidul vascos pe toata pielea frecand pentru a produce spuma . Mirosul de vanilie ti-a invadat narile starnindu-ti dorinta de a mai folosi inca odata gelul tau preferat de dus .

Inainte de a-ti pune din nou gelul in palma, usa dormitorului s-a trantit brusc provocand un zgomot deranjant ce ti-a creat o oarecare spaima .

Iubitul tau Zayn era plecat la studio si te anuntase ca va veni tarziu de tot asa ca te-ai panicat si ai oprit apa pentru a nu mai face zgomot .

Ai vazut clanta usii de la baie miscandu-se iar mai apoi inauntru facandu-si aparitia acei ochi caprui ce iti aminteau de ciocolata, acel par negru ca taciunea mereu aranjat asa cum trebuie si acelasi trup bine lucrat cu o piele mazlinie si o gramada de tatuaje .

-Zayn m-ai speriat . Spui tu usurata invartind din nou robinetul, apa din nou incepand sa curga .

-Hmm ma simt atat de murdar . Spuse el dandu-si tricoul jos si lasanad la vedere abdomenul cu tatuaje .

-Stai la coada . Spui tu intrand sub jetul de apa pentru a indeparta spuma ce inca era prezenta pe pielea ta .

-De ce sa consumam atata apa ? Putem economisi . Zise Zayn ridicand obraznic din sprancene si dandusi si celelalte obiecte vestimentare ramanand gol .

A deschis usor cabina dusului intrand si el sub jetul apei lipindu-ti spatele de abdomenul lui .

Si-a incolacit bratele de abdomenul tau sarutandu-ti usor pielea uda a gatului cat si a umarului provocandu-ti fiori pe sira spinarii .

-Mirosi a vanilie, imi place atat de mult . Spuse el continuand sa iti sarute pielea .

S-a oprit insa, si a insfacat gelul de dus de data asta al sau si ti-a turnat in palma zambindu-ti strengareste .

-Sunt numai al tau . Zise el mai apoi lipindu-ti palma de abdomenul lui miscandu-o de colo colo, tu stiind exact ce trebuie sa faci . Ti-ai miscat mana pe abdomenul lui cat si pe gat masandu-l usor . Ai continuat sa faci aceeasi miscare peste tot facandu-l numai spuma . Mirosul usor mentolat si cu o aroma uimitoare de ocean te ducea cu gandul la o plaja din Hawaii, niciodata nu folosisei gelul de dus al lui Zayn dar de acum cel mai probabil o vei face .

S-a strecurat din nou sub jetul apei indepartand rapid gelul de dus de pe piele tragandu-te din nou langa el.

Si-a plimbat buzele din nou pe gatul tau ajungand la destinatia finala, buzele tale . Limba lui ti-a atins usor buza inferioara mai apoi intrand usor in gura ta simtindu-i gustul usor mentolat de la tigarile sale dar si un gust dulce .

Ai simtit cum degetele sale se plimba usor pe pielea spatelui tau starnindu-ti un chicotit. Tu ti-ai bagat mana in parul lui ud si ravasit acum din cauza apei tragand usor, facandu-l sa geme de placere .

Ti-a lipit cu atentie corpul de geamul cabinei de dus ce era rece astfel oferindu-ti pentru moment o raceala maxima in tot corpul. Te-ai incalzit insa foarte rapid de indata ce apa fierbinte a inceput sa cada din nou pe corpul tau .

A continuat din nou cu aceleasi saruturi minunate si atingeri atat de atente ce te-au facut instantaneu sa gemi puternic de placere . Ca de fiecare data a ajuns la partea finala, introducandu-si barbatia in tine si oferindu-ti pe loc acel val imens de placere pe care numai el putea sa ti-o creeze.

-Te iubesc atat de mult . Ti-a soptit el printre sarutarile pasionale ce te paralizau .

Totul insa s-a terminat rapid deoarece apa calda a incetat sa mai curga, corpul vostru inghetand in momentul in care apa rece a inceput sa curga cu repeziciune .

Zayn a apucat un prosop urias din cuier si l-a infasurat in jurul corpurilor voastre pentru a va incalzi . Ati iesit amandoi veseli din baia plina de aburi si ati inceput sa faceti glume pe seama micii intamplari . 

Imagine One DirectionWhere stories live. Discover now