7 част

2.7K 132 14
                                    

На снимката е Лиам

Гледна точка на Хари

През цялото време, в колата, мълчахме. Закарахме Зейн и отново започнах да мисля кой ли ни е издал.
-Е, как е в училище? Имаш ли си гадже?- опита се да развали тишината баща ми.
-О, моля те! Точно затова не ми се говори.
Най- накрая стигнахме. БОЖЕ, БЛАГОДАРЯ ТИ! Събух се и тъкмо щях да се кача в стаята си, когато баща ми ме спря.
-Всяка вечер ли ще те прибирам от полицията? Не ти ли писна вече? Защо просто....
-Не ми казвай да си търся нормална работа! Няма да стане! Няма да ме хванат, а ако ме хванат, ще го мисля. Сега не му е времето.
Прекъснах го аз, въртейки очи.
-Да те хванат ли? Теб вече те хванаха Хари. Преди малко от полицията те прибрах. Знаеш ли, какво си мислят хората за теб? Знаеш ли? Опитвам се да направя най-доброто за теб, но ти все... все ще развалиш всичко.
-Нищо не развалям, просто си открих постоянна работа и...
-ПОСТОЯННА? Трябва да се шегуваш с мен? Да си дилър не е постоянна работа. Това си е чист път към затвора. Хвани се в ръце, преди да съм те пратил в казармата. Ясно ли ти е?- той вече крещеше. Всяка вечер като се приберем е така. Защо просто не ме остави да си живея смотания живот и да не ми досажда?
-Изморен съм, отивам си в стаята - опитах се да се измъкна, като тръгнах към стълбите, но без успех.
-Разговорът не е приключил. От утре ще те наблюдавам какво правиш. Не ме интересува, ако някой са го хванали или някой умира. Ще се прибираш и ще си пишеш домашните като всеки нормален ученик. Не ме интересува дали ти харесва или не. Ще ме слушаш или отиваш в казарма - той размахваше пръст заплашително. Ако си мисли, че ще ме стресне така, жестоко се е излъгал. Няма да ходя в казарма. Ако трябва ще избягам и ще живея с някое от момчетата. Може и Зейн да ми даде някой от неговите "скривалища" и да остана, докато не си стъпя на краката. Все нещо ще измисля. Дали ще се оженя? Ами за деца? Какви ги говоря, в никакъв случай няма да имам деца. Аз по някаква причина съм стерилен и не знам как точно на мен се падна да съм такъв, но не че искам да имам деца.
Влезнах в стаята си и легнах на леглото.
Баща ми само проблеми ми създава, а и кой може да ни е издал на полицията. Онази Изабела ме видя как взимам стоката от Фреди.
Дали тя ни е издала. Оф не знам. Какво ли е мислела, че правя? Тя ме забеляза,че я гледам, но защо не можах да откъсна очи от нея? Хари стегни се...никакви момичета освен ако не са само за чукане!

Гледна точка на Изабела

Петък е. Най- накрая. Снощи Найл ни обеща да ни запознае с някакъв негов приятел.
Тъкмо пристигнахме, когато видяхме Найл и момчето, седнали на една пейка и пиейки старбъкс. Приближихме се към тях, те ни видяха и тръгнаха към нас.
-Здравейте - каза  Найл. Очите му грейнаха като видя Макензи. Мислех си, че ще са много сладки заедно и очевидно съм била права.
-Хей- каза приятелката ми, усмихвайки се.
-Е, нека да ви запозная - каза русокосия.
-Макензи, Из- това е Лиам, Лиам- това са Макензи и Изабела.
-Приятно ми е - поздрави ни той и аз се олях с кафето си.
Извадих сухи кърпички и започнах да чистя петното, но то само се размаза и нищо не се получава.
-Ще отскоча до вкъщи за да се преоблека - казах им и Лиам ми предложи да ме закара. Отказах му разбира се. Едва сега се запознахме.
-Няма ли да закъснееш? 

BAD BOYWhere stories live. Discover now