I can't Harry

2.4K 118 16
                                    

Гледна точка на Лиам

По дяволите! Сега няма как да се измъкна. План...трябва ми бърз план!! Ще упорствам все едно не съм чул нищо!
Защо трябва този задник да си вре носа навсякъде? Копеленцето няма да се откаже, мамка му! Трябваше да се досетя, че щеше да предприеме други мерки, веднага след като не му се получи в училище, но не мислех, че ще тръгне да ме следи. Дявол да те вземе, Стайлс...как те ненавиждам и искам да ти размажа физиономията още от малък! Майка ми винаги предпочиташе него пред мен. Непрекъснато ми казваше "взимай пример от приятеля си, Лиам!...учи се от Хари,момчето ми!...Бъди като Хари!".
Тези нейни думи все още ме преследват като демон и не бих могъл да се измъкна от тях скоро. Писна ми да ме сравняват с къдравия нещастник. Трябва да се отърва от него веднъж завинаги!
Знаех си, че тъпите нареждания на Зейн, ще ни доведат до това положение. Ако си карах по моя план, сега нямаше да вися в къщата на Изабела и да ги гледам с очи на губещ. В крайна сметка сам се вкарах в тези лайна. Само се чудя кога ще си получа заслуженото...

-Лиам, какво търсиш тук? От кога стоиш там - попита ме Изабела с треперещ глас. Стоях все още пред тях и не знаех какви думи да използвам, за да й обесня, така че да се хване отново на въдицата, но речника ми точно сега реши да умре. И тогава се сетих защо бях дошъл...

-За филма, Изабела. Нали щяхме да гледаме "Хартиени градове"? - казах вече наперено, сякаш нищо не е станало и не съм чул и грам от разговора им. Игнорирах последния й въпрос...не знаех какво да й отговоря.
Погледнах към ръцете на Хари, които в този момент бяха стиснати здраво в юмруци.

Гледна точка на Изабела

Мамка му! Съвсем забравих, че с Лиам се уговорихме тази вечер да гледаме филм. Какво ще правя сега? НЕ! Няма да гледам нищо с него, докато не ми обясни всичко тук и сега!

-Няма да гледаме филм, Лиам! - казах без никаква милост.

-Защо? Заради него ли? Той какво прави тук? - попита той вече на свой ред. Аз мълчах и очите ми се местеха към него и към Хари, отново и отново. - Отговори ми, Изабела! - подскочих от повишения му тон.

-Т-той е тук защото... - не можех да обеля нито една думичка.

-Тук съм за да разкрия какъв задник си! - къдрокоското изръмжа срещу Лиам.

BAD BOYWhere stories live. Discover now