We broke up

2.1K 104 16
                                    

Здравейте хора! Решихме да пробваме нещо ново, затова може да си пуснете тези песни докато четете главата ^^

1.The Neighbourhood - flawless

2.Madison Beer - All for love

3.Little Mix - good enough

Гледна точка на Изабела

На другия ден се събудих от трясака по врата. Беше от Кайл сигурно. Той става рано и тряска така вратите. Полубрат ми, но е много дразнещ. Полежах още няколко минути на топло и станах с мъка. Как ме мързеше само, не е за вярване. Облякох се и си вързах косата на рошав и не много стегнат кок. Сетих се за Макензи и реших да й звънна по скайп. Исках да разбера защо не дойдоха с Найл вчера и да й разкажа какво стана. Може тази вечер да излезем например. Тя ми вдигна по скайп и си пусна камерата, но не се виждаше.

-Хей, Мак, къде бяхте вчера? - проговорих аз, в случай, че ме чуе, ако е в стаята си. След секунда тя се появи, сядайки пред лаптопа с кърпичка в ръка. Не гледаше към мен, но малкото грим, който имаше беше размазан. Сигурно е изтрила една част от него, защото тя винаги ходи с много грим, а сега имаше някакви, малки, размазани остатъци от него. Беше с широк сив суичер и клин. Буйната й коса, която винаги е идеално сресана, сега беше по-рошава и от мокра кокошка след порой.

-Скарахме се с Найл. - каза тя и видях как си бършеше сълзите.

-Но защо? Какво стана? Направи ли ти нещо? Добре ли си физически? Да идвам ли? Ако не ще отида да говоря с него. Трябва да се сдобрите.

-Физически съм добре. - подсмихна се тя и изтърка една сълза. - За психически не знам какво да кажа. Тоест... ох... хем не разбирам защо се развика, хем...

Тя замълча за секунди и погледна към ръцете си, след което каза :

-Знаеш ли колко странен е животът? Един ден мислиш, че обичаш един човек и че той ще е с теб до края на живота ти, но после ти забива нож в гърба, когато най-малко го очакваш, и ти трябва доста време, за да излекуваш тези рани, които са ти останали и винаги ще пробваш да ги забравиш, колкото и да е трудно, и най-накрая да се изправиш и да продължиш напред. Дори не знаех, че ще срещна някой друг. Дори не знаех, че ще се влюбя в него и то толкова много.

-Какви ги говориш, Мак? Какво е станало? Защо ти се е разкрещял? - попитах я видимо нетърпелива да чуя, но тези неща, които казваше бяха неуписуемо верни, че нямаше как да не се замисля за секунда. Толкова бяха верни думите й, че чак болеше.

BAD BOYOnde histórias criam vida. Descubra agora