Dream

1.9K 108 13
                                    

-Кайл е какво?

-Ъъ нищо. - казах бързо аз, а Кайл се обърна да ме погледне.

-Кайл, какво става тук? - баща ми беше замръзнал и с ококорени очи към момчето.

-Не, шега е. Просто дойдох при нея да я попитам нещо и започнахме да се шегуваме и тя каза, че съм гей, но не е вярно.

-Кайл, никога не си бил добър лъжец, спри. - баща ми се приближи към него с вдигната ръка.

-Татко... - Кайл започна, но не можа да довърши изречението си. Просто стоеше със затворена уста и прокара ръка през косата си. Това ме подсети за Хари. Как прокарваше дългите си пръсти през красивите си къдрици и прехапваше устни, прекалено секси за моето малко и чувствително сърце.

-Кажи ми, че това ще мине и ще си намериш приятелка.

Баща ми се обади до мен. От толкова мисли не забелязах кога е седнал. Беше се хванал за главата и от време на време търкаше очите си. Кайл седеше, подпрян до шкафа ми. Гледаше кецовете си и не смееше да вдигне наведената си глава. Реших, че е най-добре да ги оставя, но той ме погледна, умолително да не го оставям сам точно сега и аз пак седнах.
Мъжът до мен изправи главата си и се загледа в сина си. Какво ли си мислеше? Кайл също го гледаше в очите и беше невероятна тишина в стаята ми. Не исках да я нарушавам, така че си мълчах и не знаех как да помогна на момчето, седящо срещу мен. Трудно му беше и то много. Татко винаги го правеше трудно.

-Имаш ли си приятел? - чух гласа на човека до мен. Той беше измъчен и годините му си личаха на лицето му. Точно сега искаше да чуе отрицателен отговор и силно се надявам Кайл да излъже. Той погледна за помощ към мен, както и баща ми. Стоях и не знаех какво да кажа. Погледнах към земята и не исках да знам какво ще стане след секунди.

-Да, имам.- каза с увереност в гласа и вдигната високо брадичка. Това момче е лудо.
Баща ми стана и излезе от стаята без да каже нито дума, нито да ни погледне.

-Е, не беше чак толкова зле, нали? - повдигна рамене той и се усмихна накриво.

-А какво разбираш под добре и зле?

-Амии...добре е, когато стане и каже, че няма проблем. Или, че трябва трябва да продължавам в същия дух. А зле е, когато стане и започне да вика. Повярвай ми, не искаш да ти вика.

BAD BOYWhere stories live. Discover now