Harry is mine!

2.2K 93 22
                                    


На снимката е Мелиса

Бях ужасена. Не само от нея, а и от тоалета, прическата и танците й. Натискаше се на всеки на дансинга и пееше с шише с алкохол в ръка.

     Гледна точка на Хари

О, Боже Мой! Анджела е тук. Погледнах веднага към Изабела, за да видя, дали я е видяла, но, Слава Богу, тя гледаше в друга посока. Усети се, че я гледам и обърна глава към мен, чакайки ме да види какво ще направя. Подканих я да слезем и тя кимна.
Отидохме на бара и аз си поръчах мента, а тя някакъв вид коктейл. Оглеждаше се притеснително. Не искаше да го показва, но й личеше.

-Хей, за какво мислиш? - наруших мълчанието и тя отпи една малка глътка от питието си.

-Защо ме доведе тук? - тя ме гледаше в очите и ми стана пределно ясно, че я е видяла. - как та...

-Хей, Харчее, Изиии. Как сте? Не знаех, че ще дойдете. - мразя, когато ме наричаше така. Пияна е като свиня след запой и едвам седеше права. Гледаше ме и постави ръка на бедрото ми. Това нейно движение не остана незабелязано от Изабела и тя се намести на стола си. Чакай, да не би да й е неудобно, че Анджела ме опипва или просто завижда. Само мислите ми за Изабела, която завижда кара малкия Хари да се надигне сравнително много.
Тя издиша, взе чантата си и тръгна на някъде.

-Но защооо? - обади се Анджела с престорен глас.
Погледнах я ядосано и я избутах.

-Хей. - замаха тя с ръце и удряше всичко живо около нея.
Не се обърнах. Не ми пукаше за нея. Интересува ме само Изабела и нищо друго в момента, а колкого до Анджела - тя съвсем спокойно може да отиде и да я минат цялата дискотека. Не, че не го е правила. На 100% съм сигурен, че ги е минала всички посетители на това място.

Изабела тъкмо щеше да влезе в женската тоалетна, но аз я хванах през кръста и я завъртях за миг и тя се оказа в прегръдките ми. Гледахме се няколко секунди, докато тя не проговори.

-Остави ме, Хари. Виж, Анджела те чака, отивай при нея.

 
   Гледна точка на Изабела

Хари извъртя очи и продължи да ме държи в обятията си.

-Не. Ще седя тук. С теб.

Какво? Изгледах го невярващо и се размърдах в знак да ме пусне, но той дори не мръдна.

BAD BOYWhere stories live. Discover now