I think falling in love with Isabella

1.8K 101 22
                                    

-Изабела погледни ме в очите...Обичаш ли Хари? - попита Макензи.

-Мисля, че да...

Тя се изненада от отговора ми и зениците й се разшириха.

-Сериозно ли ?

-Не знам, не знам Мак. Опитвам се да разбера какво чувствам към Хари, но е объркано. Самият той е объркан човек. В един момент се държи мило с мен, а в следващ изчезва с Мелиса. Вече не знам какво да правя. Много добре знаех, че това да сме заедно няма да доведе до нищо хубаво.

-Стига глупости. Вие сте идеални един за друг. Ти си неговото спасение, можеш да му помогнеш, да го промениш. Поне аз виждам някаква промяна в него откакто сте заедно.

-Променя се заради мен...

-Именно. Ако наистина го обичаш трябва да му го кажеш. Той трябва да е на ясно, че твоите чувства са по-силни.

-Ами ако ми се присмее в лицето и каже, че съм луда. Ако не ми повярва, че го обичам?

-Не мисля, че ще го намери за смешно това да изразяваш чувствата си.

-Едва ли ще се зарадва и ще ми отвърне. Ще ми каже, че това не е любов. Че не мога да изпитвам това нещо наречено любов към него.

-Добре, опиши ми как се чувстваш? Как разбра, че си влюбена в Хари?

-Сложно е. Просто непрекъснато мисля за него. Преди да заспя винаги си мисля за него. Това как само с усмивка може да ме разтопи. С очите си ме пленява, тези красиви зелени очи...всеки път когато ги погледна аз потъвам в тях. Косата му...къдриците, които толкова много обичам да дърпам и да се наслаждавам на стоновете му. Искам да се събуждам и заспивам до него. Дори когато псува аз не му се сърдя. Обичам начина по който гласа му се променя и става дрезгав. Обичам начина по който кожата ми реагира на допира му. Това е Хари и го обичам с всички негови недостатъци.

-Из...здраво си се влюбила.

Погледнах я с изкривена усмивка незнаеща какво да прави.

     Неутрална гледна точка

Изабела постоя още малко в своята приятелка, но Хари й се беше обадил и тя си тръгна. Уговориха се да се срещнат и да се поразходят из парковете. Преди да напусне къщата на Макензи, момичето я посъветва да говори с къдрокоското. Прибра се вкъщи и заедно със семейството си седнаха да обядват. Когато обяда приключи, Изабела се качи в стаята си, а Кайл каза че ще излиза с Майкъл. След няколко дни е Нова година и отново ще се празнува. Този път тя взе решение, че ще подари нещичко на Хари, но все още не знаеше какво.

BAD BOYWhere stories live. Discover now