Chapter 4

532 31 6
                                    

Michaels point of view
Ik ga vanavond samen met ashton naar een feestje in de buurt. Ashton had zin om te gaan feesten en wist waar een feest is.
Ik trek mijn vans aan en loop naar beneden waar ashton staat te wachten.
"Kom je?" Vraagt hij. Ik knik en we lopen naar het feest.

In de juiste straat aangekomen hoor je al de luid muziek en zie je de dronken mensen slenteren. We stappen het huis binnen en zien al snel alle zweterige lichamen en dronken mensen. Ik ben echt niet een persoon die van feestjes houd, dus ik vind het knap dat Ashton me mee heeft gekregen. Ashton blijkt weer eens mensen te kennen.
"Hey calum! alles kids?" Begroet hij een beetje getinte jongen met een aziatisch uiterijk, die blijkbaar calum heet.
"Hey bro! En wie ben jij?"
"Ohh ja dit is micheal een vriend van me" stelt ashton me voor.
"Hey" zeg ik maar. Mijn ogen flitsen door het huis heen. Er zijn hier zoveel mensen maar 1 iemand trekt toch wel mijn aandacht. Hij komt de trap af lopen met een meisje achter zich aan. Hij scant de ruimte met zijn heldere blauwe ogen en haalt een hand door zijn blonde lokken. Die jongen lijkt sprekend op luke.
Hij komt deze kant op lopen. Hij geeft calum een bro hug.
"En hoe was ze?" Vraagt hij.
"Kan beter" antwoord hij.
"L-l-luke?" Vraag ik overdonderd.
Luke schrikt duidelijk, maar her pakt zich zelf. Hoe hij er nu uit ziet, is hij echt dahm hot. Die kuif, de lip piercing, de stoere kleding. And I know now why I'm so down. Ik weet nu gewoon zeker dat ik voor deze jongen ben gevallen en waarschijnlijk nooit meer kan opstaan.
"Michael, wat doe je hier?" Vraagt hij.
"Ik werd mee gesleept door ashton. Wat doe jij hier dan?" Vraag ik
"Uhm..."
"Luke!" Roept iemand.
Ik zie luke duidelijk zuchten.
"Luke!" Roept het meisje weer.
Ze komt dichterbij. Ik heb haar nog nooit eerder gezien. Ze is bij ons aangekomen en geeft luke een kus op zijn wang. Ik zie aan luke dat hij nu al genoeg heeft van dat meisje.
"Uhm ik weet niet wie je bent maar we waren net midden in een gesprek" zeg ik.
"Ik ben Emma en wie ben jij? En bovendien ik mag dit omdat ik lukes vriendin ben" zegt ze bitchie. Oke auwtsj. Ik ben er nou wel achter dat ik op luke verliefd ben. Het is net alsof het liefde op het eerste gezicht voor mij was. Alleen hij is dus gewoon nog hetro en heeft een vriendin. Mijn hart is dus net gebroken.
"Mijn naam doet er niet toe. Maar wij waren bezig"
Calum en ashton zijn net ook al weggegaan.
"Emma, wij hebben niks. Het was een one night stand" zegt luke nu rustig. Emma kijkt luke boos aan, slaat hem en loopt weg.
"Ulg ik wil voorlopig niks meer met meiden te maken hebben" zucht luke. Ik grinnik even.
"Oh ja Michael dankje maar als we maandag op school zeg je hier niks over begrepen?" Zegt luke dreigend, pakt me bij mijn kraag en drukt mij tegen de muur. Ik knik.
"Chil je geheim is veilig bij mij" stel ik hem gerust. Hij zucht opgelucht en laat me los. Hij haalt een hand door zijn haren.
"Kom dan gaan we hier weg" stelt luke voor. Ik knik.
"Je bent wel stil he?" Kopieert hij mijn zin van eerder deze week. Ik moet lachen.
"Normaal niet hoor" lach ik. Hij moet ook lachen.
"Kom" zegt hij en trekt me mee.

We komen aan bij een gewoon huis. Luke steekt zijn sleutel sleutel in het slot. Hij loopt naar binnen en ik volg hem. Hij loopt gelijk naar boven.
"Wil je wat drinken?"
"Ja ik heb wel zin in Cola" antwoord ik. Hij loopt even weg en dat geeft mij de tijd om mijn buik te temmen waar de vlinders door heen vliegen. Oke ik ben verliefd op luke, maar hoe ga ik met mijn gebroken hart om? Hij is duidelijk anders dan dat hij zich voor doet. En is gewoon nog hetro. Wat nu?

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier sorry dat ik deze week niet een nieuw deel had geplaatst maar nu een langer hoofdstuk
Hope you like it
comment vote
Love you all
Xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Where stories live. Discover now