chapter 9

525 31 2
                                    

Lukes point of view
Ik wordt wakker van het licht van de zon dat mijn kamer in schijnt. Ik merk dat er een arm om me heen ligt en schrik. Van wie is die? Zal heg weer eens een meisje zijn van calums feestje? Nee toch? Die zien me nooit slapen en mogen ze ook niet. Als ik zachtjes omdraai, om de ander- wie het ook is, niet wakker te maken. En dan kijk ik naar het meest vredige en meest prachtigste gezicht ooit. Het gezicht van Michael. In zo'n korte tijd dat ik hem daadwerkelijk ken, ben ik echt van hem gaan houden en dat wil ik ook aan hem duidelijk maken. Maar hoe? Ik wil hem graag de mijne noemen en hem op een speciale manier vragen zodat hij het niet kan vergeten. Iets... Romantisch. Ik kijk beter naar de jongen die bij me in bed ligt. Spontaan komt er een glimlach op mijn gezicht. Wat ben ik blij dat hij ook naar het feestje is gegaan, dat ik met hem mijn project mag doen, dat hij ook gay is, dat ik durfde toe te geven dat ik gay ben...

Zachtjes hoor ik licht gekreun naast me en Michaels ogen daan langzaam open. Ohh nee, straks denkt hij dat ik aan het staren was naar hem ofzo. Maar oke geef toe hij is zo perfect, daar kan je geen genoeg van krijgen om naar hem te kijken.
"Goedemorgen" gaapt hij.
"Goedemorgen" zeg ik terug. Hij kijkt me nu pas aan en een glimlach verschijnt op zijn gezicht. Omg wat wil ik zijn lippen nu toch graag zoenen. Micheal denkt blijkbaar hetzelfde en zet met enige twijfel zijn lippen op de mijne. Wat hou ik toch van hem. Ik grijp naar zijn haren en verdiep mij in de zoen.

Na een tijdje trekken we weer terug en ik voel dat ik knal rood ben.
"Als je eventueel wilt douchen dan is door die deur de badkamer" zeg ik om mijn rooie kop te verbergen.
"Oke dankje" zegt Michael. "Zou je misschien mee willen lopen? Ik weet natuurlijk niet waar wat staat" Vraagt Michael nerveus. Ik knik en loop met hem mee naar de badkamer. Ik leg hem snel alles uit en loop daarna de badkamer weer uit. Ik loop naar beneden en maak ontbijt voor micheal en mij.
"Goedemorgen luke, waar is micheal?" Vraagt mijn moeder.
"Goedemorgen, micheal is even aan het douchen" antwoord ik en geef haar een kus op haar wang.
"Wees je voorzichtig met die jongen? Hij kan heel breekbaar zijn. Ik zie hoe je naar hem kijkt en ik wil niet dat je nog meer mensen breekt"
"Wa wat?"
"Luke, ik zie toch hoe mijn jongen kijkt naar hem. Hoe dan ook je gaat hem breken, wees voorzichtig. Zo'n jongen heeft het al moeilijk"
"Maar mam, ik hou van hem en wil het ook wel aan hem duidelijk maken. Deze keer is het echt anders" verdedig ik mezelf. Me moeder zucht.
"Luke je zoekt het maar uit, je bent nu gewaarschuwd. En bovendien je had heus mogen zeggen dat je homoseksueel bent, ik heb er niks op tegen"
"Ik wist het ook pas sinds deze week" zucht ik.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hiero. mijn stage is tot nu toe super. Helaas nog maar 1 dag, maar weekend is natuurlijk ook heel leuk. Alleen heb het heel druk maar ik vind het leuk om aan dit boek te schrijven dus waarschijnlijk komt er nog wel een paar online
Hope you like it
Comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu