chapter 20

392 24 4
                                    

Michaels point of view
Het is zondagochtend te vroeg naar mijn mening. We hadden gisteravond onze wekker gezet, maar luke wil niet wakker worden. Ik schud hem heen en weer en gij wordt nog niet wakker. Dat zit er nog maar 1 ding op. Ik plaats mijn lippen op die van hem en hij wordt eindelijk wakker.
"En daar reageer je wel op?" Vraag ik lachend.
"Ja zou jij dat niet doen dan?"
"Oke laat maar, ik heb niks gezegd" zeg ik en luke moet lachen.
"jongens komen jullie ook uit bed?" Vraagt liz.
"Ja mam komen er aan" zegt luke. Hij zet zijn lippen op de mijne. Iets zegt in mij dat we deze week ook zo wakker worden. We trekken terug en stappen uit bed.
"Ik moet douchen, is dat erg?" Vraag ik.
"Nee ik moet ook. We kunnen wel samen?" Stelt luke zenuwachtig voor. Is dat wel verstandig? Straks ziet hij mijn buik...
"Oke" zeg ik dan. Zijn ogen beginnen te twinkelen en we lopen naar de badkamer.  Luke trekt zijn shirt uit. Ik blijf mij verbazen Hoe knap luke is zonder shirt.
"Niet doen" zegt hij nerveus.
"Wa wat niet?"
"Staren"
"Doe ik dat?" Vraag ik beschaamd.
"Omg Mikey, wat ben je schattig als je bloost" zegt luke. Hij slaat zijn armen om me heen en trekt mijn shirt uit. Hij blijft met open mond naar me kijken en ik word er zo nerveus van. Ik draai me om. Nee hij vindt me vast lelijk. Luke draait me weer om.
"Niet weg draaien. Je bent echt prachtig" zegt hij. Ik moet blozen.
"Kom we stappen eronder" zegt luke en we kleden ons veder uit. We stappen onder de douche.
"Mag ik je haar doen?" Vraagt luke.
"Sure, wil je er dan ook gelijk rood in doen?" Vraag ik. Lukes ogen beginnen te glimmen.
"Tuurlijk" zegt hij en smeert het spul in mijn haren.
"Mag ik jou haar wassen?" Vraag ik als gij klaar is met mijn haar.
"Ja natuurlijk" zegt hij. Ik smeer de shampoo in zijn haren en was zijn haren zorgvuldig. Daarna wassen we ons lichaam en stappen we onder de douche weg. We kleden ons aan.
"Luke doe je lip piercing in. Die staat je dahm hot" zeg ik. Luke moet licht blozen en knikt dan. Hij doet de piercing in en ik bijt meteen al op mijn lip.
"Jongens schieten jullie op!" Roept liz.
"Komen er aan!" Roept luke en we lopen naar beneden on te ontbijten.
"Zo micheal rood staat je goed" zegt liz en ik bedank haar. We ontbijten snel wat en dan gaan we naar het vliegveld. Onze koffers stonden al in de auto en van mijn ouders had ik gisteren al afscheid genomen. Luke pakt mijn hand en zo lopen we over het vliegveld. We checken ons in en gaan door de douane. Daarna moeten we nog twee uur wachten. Luke haalt een paar dobbelstenen uit zijn rugzak en we spelen de tijd vol door middel van te yahtzee'en.

Heey pinguïns nog een hoofdstuk vandaag. Ik stond in de file dus kon ik nog meer hoofdstukken online zetten.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Where stories live. Discover now