chapter 22

379 27 4
                                    

Michaels point of view
Door lukes opmerking weet ik het echt niet meer. We zijn inmiddels al in ons hotel in Amsterdam. Luke en ik delen een kamer en liz zit iets veder op in de gang. Luke pakt zijn tas uit maar ik was te opgewonden om de stad in te gaan dat ik de hele tijd maar blijf rond springen.
"Doe eens rustig, we gaan zo de stad in babe" lacht luke en legt nog een stapeltje kleding in de kast. Hij komt naar me toe, maar omdat ik nog steeds aan het springen ben lachen we allebei. Luke draait me om en trekt me in een knuffel.
"Rustig babe, we gaan zo" fluistert hij in mijn oor en laat me dan los. Hij gaat weer veder en ik plof eindelijk op het bed neer. Het bed is echt super zacht en groot. Er is een kans als luke me niet zou vasthouden, dat ik dan verdwaal erin.
"Mikey, ik ben klaar. We gaan nu naar me moeder om te zeggen dat we weggaan. Oke?" Zegt luke. Ik sta op en grijp zijn hand.
"Eindelijk" zucht ik. Luke lacht en we lopen onze kamer uit.
Luke loopt iets veder de hal in en klopt op de deur van liz.
"We gaan weg" zegt hij tegen de deur. Er komt geluid uit de kamer en we lopen naar de lift. Ik druk op het knopje en de deuren gaan dicht. Luke drukt op begane grond. Luke slaat een arm om mijn middel heen en zo wachten we totdat de lift beneden is.
De lift is beneden en ik grijp lukes hand. Gelukkig is Nederland zo'n land waarbij het niet vreemd is om homo te zijn, anders hadden luke en ik een probleem.
"Waar gaan we heen?" Vraag ik.
"Zullen we naar de dam gaan?" Vraagt luke. Ik knik. Volgens mij gaan we morgen naar de vvv om te kijken ofdat hier wat te doen is. Er komt een tram aan rijden waar we in stappen. Wij hebben weer het geluk dat het net spits tijd is, dus de tram zit vol. Luke heeft een plekje weten te bemachtigen en trekt mij op zijn schoot.
"Wat is er eigenlijk op de dam te doen?" Vraag ik.
"Ik heb geen idee maar volgens mij is er een winkel straat dichtbij" haalt luke zijn schouders op.
"Hey, ik hoorde jullie praten en ik wou even zeggen dat op de dam ook levende standbeelden staan" zegt een meisje naast ons in gebrekkig Engels.
"Dankje dat je dat zegt" glimlacht luke.
"Is het jullie eerste keer in Amsterdam?" Vraagt het meisje.
"Ja, weet jij misschien leuke bezienswaardigheden?" Vraag ik. "Uhm ja, er zijn verschillende musea ook waar je zelf dingen kan doen zoals nemo. Er zijn ook uitgaansgelegenheden of gewoon excursies" vertelt het meisje.
"Dankjewel" zegt luke en we zijn bij de goede halte. We stappen uit en kijken rond. Het is echt een enorm groot plein waar het enorm druk is.
"Kijk daar is de starbucks" zegt luke en trekt me mee. Ik lach en loop achter hem aan.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Donde viven las historias. Descúbrelo ahora