chapter 8

542 31 7
                                    

Michaels point of view
Oke luke is dus gay. Jippie voor mij! Ik maak dus kans bij hem. Die zoen van net, het leek wel ofdat er een dierentuin aan vlinders werd losgelaten in mijn buik. Ik wil wel weten op welke jongen hij verliefd is. Zal ik het zijn? Nee vast niet, hij is veel te goed voor mij. Oh nee toch micheal je wordt zo veel te onzeker.

"Kom dan gaan we een film kijken" zegt luke, waarschijnlijk om het onderwerp te veranderen.
"Oke there we go!" Zeg ik en doe een superhelden pose. Luke moet lachen.
"Mikey?" Vraagt luke. Omg ik smelt ervan als hij mij zo noemt.
"Ja?"
"Mijn moeder denkt dat je allen kwam om dat project te doen, niet omdat we naar een feestje zijn geweest en dat ik al de hele avond boven zit. Zou je alsjeblieft je mond over dat feestje willen houden?" Vraagt hij.
"Natuurlijk lukey" antwoord ik en zie dat luke moet blozen. We lopen dan naar beneden. Luke opent een deur die naar de woonkamer lijdt. In de woonkamer zie ik een vrouw zitten op de bank. Dat is waarschijnlijk lukes moeder.
"Mam, dit is micheal" zegt luke die mijn vermoede bevestigd.
"Ohh Hey Michael, ik ben liz; lukes moeder"
"Aangenaam kennis te maken" glimlach ik vriendelijk.
"Kom zitten, dan gaat de film veder" zegt liz. We knikken en gaan zitten.
"Hoe ga as t het met jullie project?" Vraagt liz.
"Goed hoor we hebben al een goed begin kunnen maken" zegt luke en hij klikt op de afstandsbediening. Kort daarna gaat de film veder. Luke zit naast me en leunt onopgemerkt tegen me aan. Ik sla mijn armen om hem heen en glimlach. Deze jongen kan mij zo gelukkig maken! Na een tijdje voel ik dat hij in slaap is gevallen.
"Breng hem maar naar boven" zegt liz met een glimlach. Ik knik, niet instaat om iets te zeggen, want ik ben bang dat ik luke wakker maak. Ik til luke op en breng hem naar boven nadat ik liz een weltrusten heb gewenst.

Boven leg ik luke in zijn bed neer. Twijfelend sta ik naar hem te kijken. Die jeans slaapt vast niet fijn. En waar moet ik gaan liggen? Want op het matras dat we van boven hebben gehaald liggen geen dekens of een kussen. Na één blik op luke gericht te hebben, heb ik mijn antwoord. Ik kijk snel om me heen en zie al snel op een hoop kleding met twee joggingbroeken liggen. Ik pak ze en trek er snel een aan. De andere gooi ik over mijn schouder en loop weer terug naar het bed. Heel voorzichtig trek ik lukes jeans uit en vervang die voor de joggingbroek. Daarna ga ik naast luke liggen en gooi de deken over ons heen. Ik sla mijn arm om luke heen, zodat hij dichterbij mij ligt. Met een goed gevoel en een glimlach op mijn gezicht val ik in slaap en droom over de prachtige seksgod die naast mij ligt te slapen.

Heey pinguïns toch wel een hoofdstuk:) mijn stage is vandaag begonnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wist wat wat kin verwachten waardoor ik er minder zin in had, maar het is me heel goed bevallen. Dus deze komende vier dagen lijkt me ook leuk.

En ik hou van de comments die jullie geven. Echt ze zouden een Nobelprijs moeten winnen. En onthoud: ik lees ze allemaal ook als in niet reageer;)
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Where stories live. Discover now