chapter 16

420 27 7
                                    

Michaels point of view
Luke drukt me weer het wc hokje in. Wat gebeurt hier? Ik wil vragen wat er gebeurt maar luke drukt al zijn lippen op die van mij. En ik weet nu al dat we het niet vol gaan houden om het op school geheim te houden.
Ik grijp naar lukes haren en woel daar doorheen. Luke legt zijn armen rond mijn middel. Dit heb ik dus gemist. Ook al was het nog gisteravond, maar ik was er stiekem echt naar aan het snakken.
We trekken weer terug en ik kijk luke in zijn prachtige blauwe kijkers. Hij bijt op zijn lip en haalt zenuwachtig een hand door zijn haren. Omg wat hot! Ik bijt op mijn lip en druk mijn lippen weer op die van luke. Het liefst wil ik nu meer doen, maar dat gaat gewoon nu niet. Niet op school. Niet in een wc hokje.
Ik trek terug en zie lukes ogen oom ineens heel donker zijn. Ik bijt op mijn lip.
"Please doe dat niet, voordat ik dingen met je doe die hier niet kan" fluistert luke schor. Ik sla mijn armen om luke heen en knuffel hem. Luke is blijkbaar verrast door mijn actie en het duurt even voordat hij zijn armen ook om mij heen slaat.
De bel gaat en we moeten elkaar helaas loslaten. Luke doet voorzichtig de deur open en kijkt om zich heen.
"Niemand" zegt hij en we lopen het hokje uit.
"Jij gaat naast ashton" zegt luke.
"maar.."
"Nee, anders valt het te veel op en hij verdient ook jou aandacht" zegt luke serieus. Ik knik.
"Ik zie je dan wel weer in de pauze" zeg ik met een beetje verdriet in mijn stem.
"Nee Mikey maak het nou niet moeilijker het al is" zegt luke.
"Dat wil ik ook niet, maar tja.." zeg ik. Luke kijkt snel om zich heen en zie dat deze gang al bijna is uitgestorven. Hij drukt snel een kusje op mijn wang en loopt naar het lokaal. Ik blijf even staan en loop dan ook die richting uit.
De tweede bel gaat en luke is gelukkig op tijd binnen. Anders is zijn reputatie gelijk weg, dankzij mij. Ik wacht nog een minuut zodat het niet te erg opvalt en loop dan ook het lokaal binnen.
"Zo meneer clifford is ook weer eens te laat" zegt de dreunende stem van mijn leraar. "Neem maar snel plaats, mijn les is al begonnen" zegt hij. Ik knik en ga naast ashton zitten. Luke kijkt even achterom en knipoogt naar me. Ik schenk hem een glimlach en dan zit hij weer netjes.
"Wat hebben jullie gedaan?" Fluistert ashton.
"Niks" zeg ik onverschillig. Ashton schud zijn hoofd en let weer op. Ik pak mijn Schrift en begin te tekenen. Al snel staan lukes zijn ogen in mijn schrift. Ashton pakt mijn schrift en kijkt ernaar.
"Serieus micheal?" Lacht hij. "Hier moet je echt wat mee doen"
Ik probeer ondertussen mijn schrift weer terug te pakken.
"Meneer clifford en meneer Irwin, kom maar hier en laat zien wat jullie hebben" zegt de leraar.
"Meneer het is niet van mij" zegt ashton dramatisch. Ik zucht. Fijne vrienden weer. Ik voel lukes blik op mij branden.
"Kom maar naar voren meneer clifford en laat maar zien" zegt de leraar. Wat heb ik toch een geluk dat hij de pik op mij heeft. Ik sta op en grijp het schrifje uit ashtons handen. Ik loop naar voren terwijl ik voel dat iedereen me aankijkt.
"Laat maar zien" zegt de leraar. Ik laat mijn schrift beschaamd zien.
"Meneer clifford, is het nou nog steeds niet duidelijk dat je niet mag tekenen in de les?" Vraagt hij dreunend. Ik zucht en knik.
"Ga maar weer zitten en de volgende keer wil ik het niet meer zien" zegt hij weer dreunend. Ik knik weer en loop weg.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum