chapter 30

382 28 9
                                    

Michaels point of view
Ik wordt wakker en voel een warm lichaam naast me. Ik kijk op en zie Luke vredig slapen. Alle herinneringen van gisteravond komen terug en ik glimlach. Alleen vraag ik me af hoe ik hier ben gekomen. Luke heeft mij me eerste ervaring gegeven en op de een of andere manier voel ik me speciaal.
Ik voel naast me luke zachtjes wakker worden. Hij kijkt me slaperig aan en er groeit een glimlach op zijn gezicht. Hij zet zijn lippen teder op die van mij.
"Goedemorgen" mompel ik tegen zijn lippen aan. Ik voel hem glimlachen en hij trekt terug.
"Mike, ik vond het leuk gisteravond" zegt luke nerveus.
"Ik ook" glimlach ik en sla mijn armen om luke heen.
"Zullen we gaan douchen?" Vraagt hij zenuwachtig. Ik knik. Sinds gisteren ben ik niet meer bang om intiem te zijn met luke. Het geeft me meer vertrouwen, ook omdat luke me dan allemaal complimentjes geeft.
Daar staan we dan onder de douche. Luke is zijn haren aan het wassen terwijl ik mijn lichaam was. Opeens begint luke een onbekend nummer te zingen.
"I like the summer rain
I like the sounds you make
We put the world away
We get so disconnected
You are my getaway
You are my favorite place
We put the world away
Yeah we're so disconnected"
"Wow luke, je hebt een prachtige stem en heb je dat zelf geschreven?" Vraag ik verwonderd. Luke knikt en bloost.
"Het is prachtig" zeg ik en geef hem een kusje.
"Mikey? Mag ik je haar wassen?"
"Tuurlijk sweetheart" glimlach ik, "maar alleen als ik jou lichaam mag wassen" grijns ik eracteraan.
"Sure" grijnst luke.
Nou zo gezegd zo gedaan. Ik stootte 'per ongeluk' lukes vriend aan. Lukes geknor was duidelijk te horen en zijn ogen werden groot toen ik eens en paar keer op en neer pompte. Luke was bezig met mijn haar, maar in plaats van ze in te zepen begin hij eraan te trekken. Zijn gekreun werd luider en iets later zaten mijn handen onder zijn lading. Gelukkig spoelde de douche dat weer snel weg.
Nu zijn we samen met liz, ashton en calum naar een dierentuin gegaan. Luke heeft me meteen meer gesleurd naar de pinguïns.
"Micheal, kijk dan hoe schattig ze zijn! Oh en kijk daar, een baby pinguïn!" Zwijmelt hij. Ik glimlach en kijk van luke naar de pinguïns. Er is inderdaad een baby pinguin. In mijn ooghoek zie een verzorgster naar me toe komen.
"Hey, ik ben mieke En verzorg de pinguïns. Ik zag hoe je vriend naar de baby pinguïn keek. Zouden jullie die misschien vast willen houden? Ik doe dit echt niet bij iedereen, maar ik zie dat jullie goed met dieren zijn" zegt de verzorgster. Luke kijkt me met een pruillipje aan.
"Als dat echt mag, dan denk ik dat deze pinguïn hier dat dolgraag wil" zeg ik en wijs naar luke. Mieke moet lachen.
"Oke volg mij dan maar" zegt ze en loopt weg met ons achter zich aan. Naast me is luke helemaal aan het fanboy'en dat hij een baby pinguïn mag vasthouden.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier. Ik probeer zoveel mogelijk niet aan me nicht te denken anders overleef ik deze dagen niet.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Where stories live. Discover now