chapter 5

528 31 4
                                    

Lukes point of view
"Emma, wij hebben niks. Het was een one night stand" zeg ik rustig. Emma kijkt me boos aan, slaat me en loopt weg.
"Ulg ik wil voorlopig niks meer met meiden te maken hebben" zucht ik. Micheal grinnik even. Ik vraag me nog steeds af waarom hij me volgt en waarom ik ineens meisjes vies vind. Wat doet deze jongen toch met me?
"Oh ja Michael dankje maar als we maandag op school zeg je hier niks over begrepen?" Zeg ik dreigend, pak hem bij zijn kraag en druk hem tegen de muur. Hij knik.
"Chil je geheim is veilig bij mij" stelt hij me gerust. ik zucht opgelucht en laat hem los. Ik haal een hand door mijn haren. Ik wil hier zo snel mogelijk weg.
"Kom dan gaan we hier weg" stel ik voor. Micheal knikt.
"Je bent wel stil hé?" Kopieer ik zijn zin van eerder deze week. Michael moet lachen.
"Normaal niet hoor" lacht hij. Ik moet nu ook lachen.
"Kom" zeg ik en trekt micheal mee.

We komen aan bij mijn huis. Ik steek mijn sleutel in het slot. Ik loop naar binnen en micheal volgt me. Ik loop gelijk naar boven. Want me moeder denkt dat ik boven zit te leren.
"Wil je wat drinken?"
"Ja ik heb wel zin in Cola" antwoordt micheal. Ik loop weg. Micheal alleen achterlatend. Ik loop snel naar de badkamer en doe mijn haren weer normaal, haal mijn piercing er uit en die normale kleding aan. Daarna loop ik naar beneden.
"hey luke, lukt je huiswerk? En wie was er net aan de deur?"
Vraagt me moeder als ik in de keuken kom.
"Het gaat goed. Micheal was net aan de deur we maken samen een project voor engels" antwoord ik terwijl ik cola voor micheal en mij in schenk.
"Oke veel succes samen" zegt me moeder als ik de keuken weer uitloop.

"Hey ben er weer" zeg ik als ik mijn kamer weer in loop.
"Hey, ik zie dat je ook weer normale kleding aan hebt" zegt Michael lachend. Ik schenk hem een glimlach en zet de glazen op mijn bureau. Ik gooi wat kleding van de extra stoel in mijn kamer af zodat micheal daar kan zitten. Ik zet de stoel bij me bureau neer.
"Je mag wel gaan zitten hoor" lach ik. Hij knikt en gaat naast me zitten aan het bureau.
"Hè als we nou toch bij elkaar zijn kunnen we ook gelijk aan dat project gaan werken" stelt micheal voor. Ik lach even. Gelijk als ik weer mijn normale kleding aan heb, denkt micheal gelijk weer dat ik die nerd ben. Ik krijg een vreemde blik van micheal. Ik herpak me snel.
"Oke is goed. Weet jij dan inmiddels dan al een onderwerp, want ik kom op niks. En je reactie is geweldig als ik weer normale kleding aan heb, denk je gelijk weer dat ik die nerd ben" lach ik. Michael wordt een beetje rood waardoor ik veder lach. Ik strijk met de rug van mijn hand langs zijn wang. Als ik besef wat ik doe trek ik snel weg. Dahm waarom deed ik dat? Michael is toch alleen maar een klasgenoot van me waarmee ik een project samen doe en bijles geef? Of is hij toch meer?
"Misschien kunnen we het over muziek doen ofzo, want iedereen houdt muziek" stelt micheal voor.
"Oke is goed. Ik heb trouwens dit papiertje van meneer Swan gekregen. Dan kan je hogere punten verdienen" zeg ik en laat micheal het papier zien.
"Oke doen we!" Zegt hij en we beginnen aan het werkstuk.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu