chapter 13

489 27 9
                                    

Lukes point of view
Yes micheal slaapt hier nog een nacht. Ik kan niet wachten totdat hij weer naast me ligt. Maar nu eerst dat project zodat we ervan af zijn.
"Micheal wat voor pizza lust je?!" Roept me moeder vanaf beneden.
"Peperoni!" Roept hij terug.
"jeah same" zeg ik blij en geef hem een high five. We lachen weer en gaan dan aan het werk.

Rond het avond eten zijn we al best ver met ons project. We eten nou onze pizza op terwijl ik tegen micheal aan hang. We kijken een of andere film waar ik de naam niet van weet. Ik stop nog een stuk pizza in mijn mond als micheal zijn armen strakker om me een doet.
"Lukey, ik zit vol. Wil jij mijn overige stuk?" Vraagt hij.
"Is goed" antwoord ik en pak micheals pizza over. Hij heeft nog een kwart over en als snel heb ik die ook op.
De aftiteling van de film verschijnt in beeld en Michael en ik lopen naar de keuken om onze vieze borden af te wassen. Mijn moeder heeft iets van een bespreking, dus is ze de hele avond niet thuis. Ik maak het sopje met extra veel schuim en gooi de borden erin.
"Hè micheal kijk eens" zeg ik en gooi schuim naar hem toe. Hij lacht en gooit ook schuim naar mij. Zo gaan we dan ons gevecht in.

De hele keuken ligt vol schuim en de borden zijn nog niet afgewassen.
"Uhm misschien moeten we even de borden afwassen en dan maar eens de keuken schoonmaken voordat me moeder er weer is" stel ik voor.
"Misschien is dat een heel goed idee" stemt micheal in en ik begin met het afwassen terwijl micheal begint met schoonmaken. Na een tijdje ben in klaar en help micheal.
Als we klaar zijn sla ik mijn armen van achter micheal om hem heen.
"Wat doe je?" Vraagt hij.
"Niks" fluister ik onverschillig. Mijn adem is duidelijk in zijn nek te voelen, ik zie er namelijk kippenvel ontstaan. Ik til micheal op en zet hem op de keukentafel neer. Ik geef hem kusjes in zijn nek terwijl ik tussen zijn benen sta. Micheal kreunt zachtjes als ik zijn plekje heb gevonden en ik glimlach tegen zijn nek aan en begin met zuigen. Na een tijdje haal ik mijn mond van Michaels nek en kijk naar mijn werk terwijl er een glimlach op mijn gezicht ontstaat. Micheals ogen worden groot.
"Wat heb je gedaan?"
"Ik heb je een zuigzoen gegeven zodat iedereen kan zien dat je de mijne bent" zeg ik met een glimlach. Ik til micheal op zodat ik hem aan kan kijken en hij op mijn heupen zit en zoen hem. Met hem loop ik naar boven, mijn kamer in en zet hem op mijn bed.
"Wat ga je doen?" Vraagt Michael bang en dan besef ik waar ik mee bezig ben.
"Sorry" mompel ik nerveus. Ik heb het nu al verpest met hem. Ik schaam me dood.
"Hè chill luke, ik hou van je. Ik weet dat je niet weet hoe een relatie gaat. We vergeten het gewoon" zegt hij om me gerust te stellen. Ik zucht opgelucht. Hij geeft me nog een kans. Ik druk teder mijn lippen op die van hem. Micheal gaat met zijn handen onder mijn shirt en legt zijn handen op mijn onderrug. Ik ga met mijn handen door zijn haar. We trekken weer terug als we adem te kort hebben. Ondertussen zit ik op michaels schoot.
"Lukey?"
"Ja Mikey?"
"Ik hou van je" fluistert hij in mijn oor waardoor ik zijn adem in mijn nek voel en ik kippenvel krijg.
"Ik hou ook van jou" zeg ik en kus zijn voorhoofd. "Zullen we nog even gaan gamen?" Stel ik voor. Micheal knikt en ik zet de playstation aan.

Heey pinguïns nog een hoofdstuk vandaag.
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3حيث تعيش القصص. اكتشف الآن