chapter 23

369 24 2
                                    

Lukes point of view
Ik zie de starbucks en trek achter me aan. Gelukkig zijn we al snel aan de beurt. We bestellen wat en wachten op onze bestelling.
"Lukey? Dat meisje staart naar je" fluistert Michael en wijst lichtjes naar een meisje in de hoek. Ze is inderdaad naar ons aan het staren. Maar zou dat naar mij zijn?
"Als ze nu niet weg kijkt is ze creepy" fluister ik terug. Het meisje staat op en loopt naar ons toe. Jap ze is best wel creepy.
"Hi ik ben daphne. Ik hoorde dat jullie niet van hier komen en ik ben reisleidster. Zouden jullie misschien langs bezienswaardigheden willen rijden zodat jullie meer over deze stad te weten komen?" Vraagt ze. Oke iets minder creepy. "Uhm is goed. Als me ma dat ook goed vindt en hoeveel kost dat dan?" Vraag ik.
"Het is voor 25 euro en is goed hoor. Hier is mijn kaartje dan kunnen jullie me bellen als je weten ofdat jullie dat willen" zegt ze. Ze drukt me een kaartje in mijn handen en loopt dan weg.
"Oke ze was inderdaad wel creepy" zegt Michael. Ik glimlach naar hem en plant een kusje op zijn wang. Hij bloost even.
We pakken uiteindelijk onze bestelling en lopen naar buiten. We lopen richting de dam. Daar staan inderdaad zoals dat meisje in de tram al zij allemaal levende standbeelden. Af en toe laten ze mensen schrikken. Ik moet er wel om lachen. Micheal wijst iets aan.
"Lukey, Kijk daar eens" zegt hij. Ik kijk naar wat hij aanwijst en zie dat er een straat theater bezig is.
"Kom dan gaan we daar kijken" zeg ik en grijp zijn hand. We lopen ernaar toe. De mensen hebben allemaal vreemde kleding aan. De een doet iets met vuur en de ander iets met instrumenten en de rest danst er omheen. Het is echt heel vreemd maar ze kunnen wel het verhaal overbrengen.
"Mikey, jij had toch de camera? Misschien is dit wel leuk. Dan kunnen we ashton laten zijn wat ze hier doen" zeg ik. Michael knikt en pakt de camera. Hij maakt vat foto's en filmpjes.
Als de voorstelling is afgelopen lopen Michael en ik de winkelstraat in. Micheal trekt me een winkel in.
"Lukey, dit is echt een shirt voor jou" zegt hij als hij een shirt laat zien. Het shirt is zwart maar er staat een plaat op van een buldog op een scooter. Ik moet lachen.
"Ja en deze is echt wat voor jou" lach ik en hou een shirt omhoog met een hond dat achter een kat aanrent. Daar boven staat er: 'fast food'. Micheal moet nu ook lachen.
"Zullen we ze alle twee kopen?" Vraagt hij. Ik knik.
"Zullen we eerst veder kijken?" Vraag ik. Michael knikt.

Uiteindelijk hebben allemaal grappige shirts. Zo heb ik een shirt waarop staat:' you complete me'. Micheal vond dat ik die moest nemen. Zo heb ik ook nog rood met zwarte houthakkers blouse. Mikey heeft zo een witte blouse zonder mouwen en een rood kruis opzij borst en een zwarte met lange witte mouwen met rode kruisjes er op. Het staat hem enorm goed. Nee het staat hem enorm geweldig. Op dit moment lopen Michael en ik hand in hand met tassen in onze andere hand onze hotel kamer binnen.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Where stories live. Discover now