chapter 32

344 25 6
                                    

Michaels point of view
We zijn weer teug op school. De vakantie zit er op en morgen moet dat project ingeleverd worden. Ik heb mijn ouders nog steeds niks vertelt. Ik heb wel verteld dat het leuk was op vakantie. Veder als ik luke vergelijk met de nerd van eerst en zijn geheime ruige hij, is hij veel veranderd, in de verkeerde zin dan. Hij heeft dan wel zijn trekjes naar de intieme dingen. Eergisteren zijn we weer aan school begonnen en het is te merken ook daar, dat hij veranderd is; hij zit veder naar achteren; doet minder in de les en hij draagt zelfs zijn piercing naar school! Het staat hem dan wel enorm hot, maar dit is luke niet meer. Hij verandert weer langzaam aan in een badboy. Nog even en hij ziet me niet meer staan!
Na het zwemmen ben ik wel zekerder van mezelf geworden dankzij lukes probleem. Zelf ben ik dus ook veranderd. Van mijn wijde broeken ben ik over gegaan naar skinny en ik heb een wenkbrauw piercing en tatoeages genomen. Mijn haar is nu in plaats van rood nu blauw. En mijn lange mouwen shirts zijn niet meer te vinden. Ik draag nu tanktops.
Er is nog een verandering opgetreden: calum zit nu bij ons op school.
"Hey babe" zegt luke die aan komt lopen en knijpt zacht in mijn bil. Dat doet hij steeds vaker en om eerlijk te zijn vind ik dat niet fijn.
"Niet doen" zeg ik. De dominantie was bij ons beide weg, maar volgens mij heeft luke die terug gevonden.
"Hoezo niet darling?"
"Dat vindt ik niet fijn" antwoord ik.

"Weet je luke, je bent jezelf niet meer. Je lijkt wel een of andere badboy die alles geen fack meer kan schelen! Je doet alleen maar wat je zelf wilt, zonder rekening te houden met mijn gevoelens! Je doet geen flikker meer voor school en je bent in deze drie dagen van je negens naar zevens gezakt. Zie eens in wat je doet. Je verkloot je leven zo, je verkloot mij. Zie mij eens. Ik lijk wel punk rock! Maar ik voel me niet zo. Ik heb dit gedaan voor jou, omdat ik van je hou. Maar deze luke is niet de luke waar ik voor ben gevallen. Deze luke is niet meer de luke die blij wordt van baby pinguïns. Deze luke is niet echt. Luke kijk naar je zelf en vraag je eens af voor wie je dit eigenlijk doe en ofdat je hier gelukkig mee bent. Alsjeblieft?" Zeg ik boos en daarna over op smekend. Luke is zichzelf niet meer en dat moet hij zelf ook eens in zien.

"Fijn! Mijn vriend is al niet eens met mijn keuzes. Misschien is hij dan ook niet meer mijn vriend" zegt luke en loopt badass weg. Oke micheal niet denken hoe goed zijn kont in die skinny jeans zit. Hij heeft je zonet gebroken. Ik snap niet wat ik verkeerd heb gedaan, dat hij nu zo doet. De nerd kant van hem is verdwenen. De twinkeling in zijn ogen is verdwenen en de glimlach op liz's en mijn gezicht is verdwenen. Hij doet zo alleen maar mensen pijn en dat ziet hij niet in. Ik voel mij zwaarder worden en mijn knieën zakken in. Hoe dom kon ik zijn? Ik wist vanaf het begin al dat hij me ging breken en toch ging ik steeds weer naar hem toe. Waarom? Mijn hart is gebroken. Ik weet dat ik nu ga terug vallen naar mijn onzekere ik en dat ik niet snel meer iemand kan vertrouwen. Alsjeblieft luke doe dit ons niet aan. Thuis gaat het ook al slecht. Mam en pap hebben ruzie, waar ik steeds de dupe van ben. Ik verlies zo alles. Ik verlies al mijn hoop. De tranen stromen over mijn wangen zijn weg naar beneden. Door de tranen zie ik steeds minder; Door mijn bonkende hoofd merk ik niks meer en door mijn gebroken hart voel ik me niks meer waard. Luke, hoeveel ik ook van je hou, Ik kan het niet meer aanzien. Mijn bonkende hoofd wordt erger en dan wordt alles zwart.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier
Ik vond dat er nodig iets moest gebeuren dus kwam dit er uit rollen. Haat me alsjeblieft hierom niet te veel
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ