chapter 33

333 25 4
                                    

Lukes point of view
Ik kijk nog een keer achterom naar micheal. Hij zakt in. Gebroken en met tranen over zijn wangen lopen. Shit dit heb ik gedaan. Dankzij mij is hij nu aan het huilen. Mam had gelijk: ik zal deze jongen een keer breken, hij heeft het al moeilijk genoeg. En ze had gelijk. Net als micheal. Ik ben mezelf niet meer. Morgen moet dat project af. Gelukkig is die wel al af maar ik kan het niet. Ik kan niet Michael zoveel pijn laten leiden terwijl mij alles geen fack meer kan schelen Michael zat op zijn knieën maar valt nu om. Zijn huid is bleker dan normaal. Nee! Dit is mijn schuld! Ik ren naar hem toe. Ashton zit er ineens ook bij.
"Wat heb je gedaan?" Zegt hij boos.
"Hou maar op. Het is allemaal mijn schuld. Ik weet het" zucht ik. Er rolt een traan over mijn wang.
"Ga niet zitten janken, badboy. Haal iemand. Hij kan wel dood zijn!" Roept ashton boos. Zo boos heb ik hem niet eerder gezien. Ik sprint weg en ren naar de concerge.
"Meneer, micheal is neer gestort en beweegt niet meer. Help!" Roep ik in paniek.
"Welke micheal en waar?"
"Clifford en voor kluisjes. Doe iets!"
"Ik ga al. Bel zijn moeder ofzo" zegt hij en rent weg. Op weg naar micheal. Zonder dat ik er bij na denk bel ik me moeder op in plaats van die van Michael.
L=luke en m=mam maar dat is logisch
L: "mam, micheal is neergestort. Hij beweegt niet meer en is heel bleek" paniek is duidelijk te horen in mijn stem.
M: "wat heb je nu weer gedaan?" Ze zucht.
L: "niks... nou ja iets, maar ik ben in paniek. Wat moet ik doen?"
M: "rustig luke, ga naar hem toe en kijk hoe het nu met hem is. Als hij naar het ziekenhuis moet ga je mee en verontschuldig je jezelf. Tenminste als je hem niet kwijt wil. Hij is erg breekbaar, 1 tikje kan hem al breken. Bedenk je hoeveel je van Michael houdt en vertel dat hem"
L: "Oke dankje mam" zeg ik en hang op.
Ik ren naar micheal roe en dan besef ik me iets: Hoe ik nu doe, heb ik hem gebroken. Hij verdient dit niet.
Ik zie nog net dat hij op een brancard wordt gelegd en weg gesleept wordt. Nee! Dit is dus mijn karma! Michael verdient dit niet en het is mijn schuld! Als hij dit niet overleefd dan leef ik in een hel.
Ik ren naar de brancard toe.
"Micheal?! Kan je me horen?! Sorry voor alles wat ik gedaan heb! Het spijt me, heel erg! Michael alsjeblieft wordt wakker! Ik hou van je!" Roep ik naar hem. Hij blijft natuurlijk vredig liggen. Wat dacht ik dan?
"Jongen doe rustig. Michael gaat nu naar het ziekenhuis en wordt onderzocht. We doen er alles aan om hem te redden" zegt een ambulancebroeder.
"Mag ik misschien mee rijden?" Vraag ik.
"Er gaat al iemand mee en er mag maar 1 iemand mee" zegt de ambulancebroeder.
Mijn gezicht betrekt. Wie gaat er mee? Waarschijnlijk ashton, omdat hij michaels beste vriend is en ik het verpest heb. Dan keer ik me tot de concerge.
"Meneer, mag ik misschien vrij? Zodat ik bij micheal kan blijven" Vraag ik. Hij knikt.
"Ik zet je op afwezig"
"Dank je" zeg ik en ren naar mijn fiets. De ambulance is al weggereden. Ik fiets zo hard als ik kan, met dit portie adrenaline in mijn aderen, naar het ziekenhuis toe.

Ik gooi mijn fiets opzij en ren naar binnen, naar de balie.
"Mevrouw waar ligt Michael Clifford?" Vraag ik in paniek.
"Rustig jongeman, meneer Clifford ligt nu op de intens of care. U zal moeten wachten tot er nieuws is. Neem maar plaats in wachtkamer 5" zegt de dame achter de balie. Ik bedank haar snel en ren naar wachtkamer 5 om ashton daar met tranen te zien.
"Is er al nieuws?" Vraag ik. Ashton kijkt verbaasd op, maar zijn blik veranderd al snel in woede.
"Jij! Hoe durf jij je hier te vertonen?! Wie weet ofdat micheal ooit nog wakker wordt en dat is dan jouw schuld!" Roept hij boos. Ik kan hem niet anders dan gelijk geven, ik ben ook boos op mezelf.
"Alsjeblieft ashton, ik wil alleen weten ofdat micheal oke is; anders was ik hier niet" zeg ik en ga tegenover hem zitten.
Daarna breekt ashton.
"I-ik weet h-het niet. Er is nog geen nieuws, maar is een kans dat hij het niet gaat redden" huilt hij. Ik leg mijn handen op ashtons knieën.
"Hij wordt vast wel wakker. Michael is een van de sterkste personen die ik ken" probeer ik ashton er van te overtuigen, maar mezelf ook. Michael is best sterk, anders was hij er nu al zeker niet meer geweest, maar je hoeft hem maar een klein tikje te geven, volgens mijn moeder, en jij breekt al. Wat ontzettend zonde is voor zo'n prachtige jongen. Nu maar hopen dat hij wakker wordt, anders kan ik nog niet eens mijn excuses aanbieden.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Donde viven las historias. Descúbrelo ahora