chapter 34

349 24 5
                                    

Michaels point of view
Hier lig ik dan. Geen idee waar ik ben en wat ik hier doe. Iemand grijpt mijn hand en aan de andere kant knuffelt iemand me. Ik kan niet kijken wie; ik zie alleen maar zwart.
"Micheal alsjeblieft, wordt wakker. Het spijt me zo! Ik had nooit in deze badboy mogen veranderen en jou zo breken" zegt een stem smekend. Deze stem komt me bekend voor! Deze is van luke! Oke Mikey wordt wakker en laat luke niet gaan.
"Micheal alsjeblieft, wordt wakker anders ben ik me buddy kwijt" huilt iemand aan de andere kant: Ashton. Kom op Mike-ro-waye, wakker worden lukt toch wel? Met enorm veel inspanning probeer ik wakker te worden, Maar uit eindelijk geef ik maar een kneepjes in de hand die mij vast heeft.
"Micheal" zegt de stem van luke hoopvol. "I-ik voelde hem net een kneepje in mijn hand geven" zijn andere hand legt hij om mijn borst. Het gebieb van de hartmonitor versnelt als teken dat mijn hart sneller klopt bij zijn aanraking.
"Luke, als dit door jou komt, verdien je dit niet. Je hebt hem gebroken en ervoor gezorgd dat hij nu hier ligt en ik hoop dat karma jou een keer treft" zegt ashton. Nee ashton wees niet gemeen voor luke, hij is heel lief hoor. Met al mijn kracht probeer ik mijn ogen te openen. Wat lukt. Alleen hoop nu dat ik ze weer dicht kan doen. De realiteit is een stuk erger dan gedacht. Ashton huilt; om mij; luke ziet er als een badboy uit, die niet weet dat een badboy zijn gevoelens moet achterhouden, want hij huilt. Ook om mij. Ik doe ze alleen maar pijn. Ik wil weer mijn ogen dicht doen, maar ashton ziet al dat mijn ogen open zijn.
"Oh Micheal, ik dacht dat je nooit meer wakker zou wordt. Gelukkig leef je nog!" Zegt ashton dramatisch. Soms is hij echt een dramaqueen, maar dat is in deze situatie best fijn. Ik knipper eens, niet in staat om iets te zeggen.
"Omg mikey, je leeft, het spijt me zo ontzettend veel en ik hou echt can je en zou voor jou weer terug willen veranderen in de persoon die je het liefste in mij ziet: mezelf. Ik was een Klootzak en daarom lig je hier en dat verdien je niet. Me moeder vindt me nu een lul, omdat ik jou gebroken heb en ik wil er alles aan doen om je weer vrolijk te maken" spreekt luke. Oke micheal zeg iets; deze jongen waar je van houdt;, heeft het al moeilijk genoeg. "Micheal Gordon Clifford, ik hou van je met elke cel die zich in mijn lichaam bevindt" zegt luke ineens.
"I-ik ook van jou" komt er zacht uit mijn mond. Lukes ogen worden groot.
''Michael!" Roept hij blij en plaatst liefdevol zijn lippen op de mijne.
"kuch slijmert kuch luke kuch" hoest ashton. Luke trekt zijn lippen van de mijne af.
"Wat? Kan ashton er niet tegen dat luke Michael wel kan krijgen?" Vraagt hij, in de derde persoon, bot.
"Nee, ashton kan er niet tegen dat luke zoveel kanten heeft en die tegen Michael gebruikt en hem later weer breekt" doet ashton luke na.
"Jongens" mijn stem klinkt plotseling door de kamer, "niet ruziën"

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier gelukkig is micheal weer wakker. Maar hoe gaat dit aflopen tussen ashton en luke? Hoe reageert Michael veder? Zal luke echt veranderen of is gezegd makkelijker dan gedaan? Zal muke real blijven? Of pakt het toch nog helemaal anders uit? Wat denk jij? Laat het ff weten.
Hope you like it
Comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Donde viven las historias. Descúbrelo ahora