chapter 31

376 26 10
                                    

Lukes point of view
Omg ik mag gewoon een baby pinguïn vasthouden.
"Mikey, je maakt toch wel foto's he?" Vraag ik na mijn eeuwige gefanboy. Soms ben ik net een kleuter.
"Sure" glimlacht hij. Opgewonden lopen we het pinguïn verblijf in. Mieke pakt de baby pinguïn op en geeft deze voorzichtig aan mij.
"Hij heeft nog geen naam, dus als je wil helpen met bedenken dan graag" zegt ze.
Ik kijk micheal aan en dan weet ik een leuke naam.
"Ik denk dat Muke een leuke naam is" zeg ik met een glimlach naar mieke. Ik voel Michaels grijns op me branden.
"Muke is een leuke naam" lacht mieke, "is dat jullie shipnaam? Want als dat zo is ga ik gillen. Jullie zijn zo schattig samen" zegt ze enthousiast. Michael grinnikt en knikt dan. Mieke laat een klein gilletje horen. Muke reageert er zachtjes op en klimt hoger, naar mijn kraag. Ik ondersteun Muke wat zodat hij niet valt. Ondertussen maakt micheal foto's.

"Waar waren jullie? We hebben overal gezocht" zegt ashton hysterisch. Soms hij net een dramaqueen, maar dat is opzich wel grappig.
"Wij waren bij de pinguïns, onze luke mocht een baby pinguïn vasthouden en een naam bedenken" zegt Michael alsof het niks is.
"Nice luke, hoe heb je hem genoemd? Toch wel calum he" zegt calum. Ik lach eens.
"Nee hij heet nu Muke" lach ik. Van verschillende kanten hoor ik gelach.
"Ik heb voor hem foto's gemaakt en daarna zijn we naar de kameleons gegaan" zegt Michael dan blij. Ik glimlach en sla mijn arm om hem heen.
"Ja, de dierenverzorgster was helemaal aan het fangirllen, dat micheal en ik goed bij elkaar passen" zeg ik.
"Oke hun hebben zich dus wel vermaakt" zegt mam en we vertrekken. Weg van de dierentuin en weg van Muke.

"Zo en wat gaan we nu doen?" Vraag ik. Ik ben blij dat niet een iemand steeds bij ons de leiding neemt, zoals eerder.
"Ik weet het niet" zegt Michael zachtjes. Als hij zachtjes praat, heeft hij een idee, maar durft hij dat niet te zeggen. Daar ben ik inmiddels achter gekomen.
"Wat is je idee?" Vraag ik terwijl ik mijn armen om hem heen sla.
"Zullen we gaan zwemmen?" Stelt hij voor.
"Dat lijkt me een heel leuk idee" glimlach ik. Ik heb besloten om hem meer zeker van zichzelf te laten worden.

Iets later liggen we in het zwembad. Calum en ashton zijn ook gekomen naar dit prachtige zwemparadijs. Overal zie je glijbanen en aparte baden. We moesten er dan wel even voor rijden maar dat vond mam niet erg. Ze is zelf ook mee; volgens mij ligt ze nu in het bubbelbad.
"Luke, laten we van die gaan!" Roept micheal enthousiast, wijzend naar een soort draaikolk glijbaan.
"Is goed" glimlach ik. Hij grijpt me hand en er gaat een tinteling doorheen. Enthousiast rent hij naar de glijbaan toe. Ik hobbel achter hem aan terwijl ik alleen maar denk aan hoe geweldig zijn kont zit in die zwembroek;-)
We hebben besloten om samen ervan af te gaan.
Michael ligt op mijn schoot terwijl mijn armen stevig om hem heen klemmen. Zo glijden we van deze glijbaan af. Gek genoeg wint dit me op; Michael ligt zo dicht op me en heeft alleen zijn zwembroek aan.
Michael is blijkbaar ook achter mijn probleempje gekomen en gaat met zijn hand van mijn knie naar boven. Hij doet dat niet zichtbaar maar ik merk het duidelijk.
"Mikey, alsjeblieft, doe iets" smeek ik. Als ik naar hem kijk zie ik een enorme grijns. We tollen nog steeds rond en ik voel dat mensen naar ons kijken.
"Zo" fluistert hij, wetend als hij te hard praat andere ons horen en misschien ook om bij hem een probleempje te voorkomen. Die van mij zien mensen niet, omdat micheal erop ligt, maar als hij er een zal krijgen, dan ziet iedereen dat. Ik heb nog nooit gehad dat als iemand op mijn vriend ligt, zoals micheal nu, dat ik dan hard wordt. Deze jongen doet echt wat met me en daar ben ik me al te goed van bewust.
We vallen in het gat van de glijbaan als teken dat deze is afgelopen. Ik kom boven maar zie micheal niet. Ongerust kijk ik om me heen. Dan zie ik Michael in een hoekje met een grijns. Ik zwem erheen. Kijk om me heen. Geen badmeesters te zien; Kinderen mogen hier nog niet komen; vrouwen zijn bij hun kinderen en mannen zie ik nu niet. Net bovenaan de glijbaan werd er een lint achter ons op gehangen, zodat er geen mensen achter aan konden. We zijn dus alleen in dit deel van het zwembad.
Pas op smut niet lezen als je er niet tegen kan
Michael legt zijn vinger op zijn lippen als teken dat ik stil moet zijn. Hij duikt onderwater en friemelt aan mijn probleem. Ik bijt op mijn lip en ga ook onderwater. Michael heeft een grote grijns op zijn gezicht en ik bijt nog steeds op mijn lip. Dan doet Michael zijn mond open en plaats deze om mijn vriend heen. Al snel komt mijn lading er uit en mijn kreunen worden gedempt door het water. Als ik boven kom hoest ik eens want er was water in mijn mond gekomen. Micheal komt boven en likt zijn lippen af.
"Probleempje opgelost" grijnst hij.
"Dankje" glimlach ik.
Einde smut
We lopen naar de volgende glijbaan. We pakken en band in de vorm van een acht.
Het is een donkere glijbaan met allemaal lichtjes in allerlei kleuren. Het ziet er echt magisch uit.

Heey pinguïns nieuw hoofdstuk hier
Hope you like it
comment vote
Love you all
xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Where stories live. Discover now