chapter 25

408 24 3
                                    

Lukes point of view
Micheal slaat zijn armen om mij heen. Volgens mij weet hij niet wat hij moet doen, maar alleen al zijn aanwezigheid vind ik fijn. Hij heeft mij mijn eerste zuigzoen gegeven. I know klinkt vreemd, maar ik heb nog nooit een zuigzoen gehad en ik vind het jammer. Ik heb er zo vaak een gezet een wist niet wat het met iemand deed. Nu wel. Het voelt geweldig. Het voelt alsof Michael mij zijn liefde heeft getoond en het niet erg vindt om de rest van de wereld dat te tonen. Alsof ik van hem ben.
Michael weet niet wat hij moet doen en het ziet er echt schattig uit. Ik heb hem net zo klein toegesproken. Het kwam voor mij ook onverwachts.
"Mikey, ik hou zo veel van je" zeg ik. Michael kijkt op en zijn ogen twinkelen.
"Luke, ik hou ook van jou. Heel veel" zegt hij.
"Mikey, dankjewel dat je mij mijn eerste zuigzoen heb gegeven" zeg ik zacht. Micheal kijkt me vreemd aan.
"Eerste?" Vraagt hij verbaasd.
"Ja" mijn stem is nog steeds zachtjes.
"Ik snap het niet. Jij, die eerst altijd naar die feestjes ging, hebt nog nooit een zuigzoen gehad" zegt micheal nog steeds verbaasd.
"Ja, ik. Ik was altijd diegene die ze gaf, maar nog nooit kreeg ik er een terug" zeg ik nog steeds zachtjes.
"Dan ben ik heel blij dat ik hem jou mocht geven" grijnst Michael.
"Daar ben ik ook blij om" zeg ik lief.
"Weetje, jij was de eerste die ik een zuigzoen gaf" zegt hij. Mijn ogen worden groot.
"Hoezo eerste?" Vraag ik zachtjes.
"Ik had nooit iemand on er een te geven. Ik wacht altijd met volgende stappen zetten in een relatie als ik niet zeker weet ofdat ik wel honderd procent van diegene hou" zegt Michael zachtjes.
"Maar bij mij zette je een stap veder" zeg ik hoopvol.
"Ja, ik hou echt van je en zou het mezelf nooit vergeven als je mij breekt"
"Hoezo zou je he nooit kunnen vergeven als ik je zou breken?" Vraag ik. Michael is zo onzeker van zichzelf terwijl hij super is.
"Dat ik er alweer in ben getrapt. Luke, dit is niet mijn eerste relatie. Alleen hou jij het Tot nu toe het langst met me uit" zegt hij zachtjes. Nee, Michael wees niet zo onzeker. Ik trek hem in een knuffel en wrijf geruststellend over zijn rug.
"Mikey, ik zou je nooit zomaar verlaten. Daarvoor hou ik te veel van je. Ik zou wel ontzettend dom zijn als ik jou liet lopen" zeg ik geruststellend. Michael kijkt via zijn wimpers naar me en knikt dan. Daarna trek ik mij uit mijn de knuffel.
"Kom dan gaan we alvast slapen; het is al laat" stel ik voor en wrijf liefdevol door micheals rode haren. Ik weet nu nog beter dat ik van hem hou en dat ik hem minder onzeker wil maken.
"Oke" hoor ik zacht van hem komen. We lopen naar de badkamer en poetsen onze tanden. Als ik een hand door mijn haar haal zie ik de zuigplek. Een glimlach siert mijn gezicht.
"Mikey, voor een eerste keer heb je hem heel goed gezet" glimlach ik. Michael kijkt me onschuldig aan. Ik sla mijn armen van achter om zijn middel.
"Mike-ro-waye, kijk me niet zo onschuldig aan. Je weet wat ik dan wil doen en het staat je zo dahm sexy" fluister ik in zijn oor.
"Oke dr. Fluke." Zegt hij en bijt op zijn lip. Dahm. Ik pak hem op en loop met hem naar het bed toe. Als ik Michael neer leg, weet ik wat ik doe
"Sorry" mompel ik. Michael kijkt me aan terwijl ik nerveus wegkijk. Ik wou het bij hem doen terwijl ik weet dat hij dat niet wil.
"Lukey, het geeft niet. Echt niet. Verontschuldig je niet. Jij kan er niks aan doen" zegt Michael lief.
"Het geeft wel. Ik deed het toch terwijl ik weet dat je er nog niet klaar voor bent. Het spijt me" zeg ik.
"Luke het geeft echt niet. No u stop met je te verontschuldigen en kom naast me liggen" waarschuwt hij me. Dat laatste zij hij zachtjes, maar ik heb het toch gehoord. Ik kruip naast hem en sla mijn arm beschermend on hem heen. En zo vallen we al snel in slaap.

Heey pinguïns nog een hoofdstuk vandaag.
Hope you like it
comment vote
Love you all
Xx dagmar

double life ft muke Clemmings <3Where stories live. Discover now