3- Your Secret Safe With Me.

7.9K 306 66
                                    

Merhaabaaa :) Aslında 100 olmadan yayınlamaycaktım ama dayanamadım. Biraz fazla uzun bir bölüm. Ama içerisinde en duygusal olan bölüm diyebilirim. Artık biraz Larry görebileceğiz. Multimedia daki Mona. Bu bölümde CİNSEL İÇERİKLER var baştan uyarıyım. İyi okumalar. :)

Bu bölüm GoddesVampire' e ithaf edilmiştir :)

‘’Gerçekten bunu yapmak zorunda myım?’’ diye sordu Mona okul dolabının kapağın sinirli şekilde kapatırken.

‘’Babanla konuşmalısın, seni sevdiğini biliyorsun daha ne kadar küs kalmayı planlıyorsun?’’

‘’Mümkünse… Sonsuza Kadar’’ Hızlıca beni geçip okulun büyük havalı koridorlarında yürümeye başladı. Arkasından koşup ona yetiştim.

‘’Bana onların bizi sevdiğini ve hep desteklediklerini sen söylemiştin hatırlıyorsam ve annemle konuşmam içinde sen ikna ettin’’ Aklına sanki bir şey gelmiş ifadesiyle koridorun ortasında durdu ve işaret parmağını göğsüme getirdi.

‘’Harold en azından annen ile senin ortak bir noktanız var’’ Kaşlarımı kaldırıp ona bakarken küçük kahkasıyla ilerledi. Arkasını dönüp bağırdı.

‘’İkinizde penislerden hoşlanıyorsunuz!’’ Ah bunu söylediği için onu öldürebilirdim tabi doğru olmasaydı.

*

Okulun ilk günü her zaman ki gibi boş geçiyordu. Nerdeyse gözleriyle beni eritebilecek kapasitede, yüzünde benim evimde olandan daha çok boya olan, araba farları kadar keskin gözleriyle.  Bu korkutucu. Kendimi testere 6da falan gibi hissediyorum. Zil çaldığında yerimden sıçrayıp kantine doğru ilerledim. Hızlı bir dönüş yaparken birine çarpmayı başarmıştım. Harika. Sakar Haz iş başında. Utanç içinde kafamı kaldırıp kitaplarını düşürdüğüm kişiye baktığımda –aslında düşürdüğüme memnun olmuştum- yüzümde anlamsız bir gülümseme oluştu.

‘’Öz-ür dilerim Be-n’’ Konuşmama izin vermeden

‘’Sorun değil Harry. Aynı okulda olduğumuzu bilmiyordum’’ Bir yandan yerden kitaplarını topluyor diğer yandan başını kaldırıp bana bakıyordu.

‘’Aslında senin okula bile gittiğini bilmiyordum’’ Yeterince gereksiz olan sohbetimiz benim saçma konuşmalarımla ‘’saçmalık’’ kapasitesini aşmış bulunmaktaydı.  Bütün kitaplarını yerden toplayıp gözlerini bana diktiğinde söylediklerimi duymamış gibi yaptı ve ‘’Artık daha fazla kızaracaksın Harold’’ diyip gitti.

‘’Daha fazla kızaracaksın’’

Tuvalete gidip suratıma baktım gerçekten kızarmıştım yüzüme su çarptım ve bir sonraki dersime gittim.

*

Mona ve daha ilk günden kurduğu dedikodu takımından öğrendiklerime göre Louis 3 sınıf öğrencisiydi aslında şimdiye mezun olması gerekiyormuş fakat okulu fazlasıyla boşlamış. 20 yaşında ve okulun futbol takımında oynuyor. Okulda gerçekten havalı bir tipi var herkes etrafında pervane. Hatta bir sevgilisi bile varmış gerçekten. O gece kızlardan hoşlanırım derken benimle dalga geçtiğini düşünmüştüm ama yanılmışım. Sevgilisinin adı Eleanor çoktaumrumda. Sinir bozucu ve o kızla aynı sınıftayım saçını yolmamak için büyük çaba sarf ediyorum. 

‘’Hey koca oğlan yine hangi Gayce düşüncelere daldın’’ Kafamı kaldırıp baktığımda pörtletmiş gözleriyle bana bakıyordu. Hiç çekinmeden yanıma oturdu ve tepsisini çekip yemeğe koyuldu.

‘’Hormonlarında bir sorun mu var yoksa gerçekten mi şaka işinde ciddisin?’’ Cevap vermeyip önünde ki keki yemeye yumulmuştu.

‘’Seni doktora götürmeyi planlıyordum da şu sıralar fazlasıyla kız gibisin’’

We are a secret, can't be exposed.(Larry Stylinson-1D Atty 2013 En iyi BoyxBoy)Where stories live. Discover now