Teşekkür Mektubu

3.2K 77 6
                                    

Aslında ne yazacağımı bilemiyorum sonsuz teşekkürler, şu an nasıl hissettiğimi anlatamam kelimelere sığmaz. Belki bazılarınız için dandik bir yarışma olabilir, önemsizde olabilir ama benim gibiler için büyük bir anlamı vardı.

Aslına bakarsanız, kazanacağımı hiç düşünmedim çünkü güçlü rakiplerim vardı gerçekten. Çoğunun hikayesini okuyorum hepsi harika hikayeler. 

Bana oy verdiğiniz için teşekkürler, daha ilk başından beri yanımda olan Doğa kardeşime daha fazla teşekkür etmeliyim. İlk tanıştığım Larry Shipper diyebilirim onun için ve beni bu hikayeyi yazmaya teşvik edende o oldu. Seviyorum seni.

Aynı zamanda benim diğer bir biriciğim Duygu'ya da teşekkürlerimi iletiyorum. O da hep yanımdaydı sıkıştığımda bana fikirler verdi hatta yaklaşık 2 bölümün fikri ondan çıktı. Çoğu bölümün şarkılarıda onun fikriydi. Onun sayesinde devam ettim. 

Didem'e de teşekkür etmek istiyorum, beni pofpoflayıp kazanacaksın, iyisin devam et pes etme diyerek gaza getiren, yazmaya teşvik eden kardeşim. -arkadaşım kelimesi çok basit kaçıyor- Tanıştığım nadir bilgili, sevecen, anlayışlı ve tatlı insanlardan biri. O da harika bir yazar yazıları beni çok etkiliyor.

Unuttuğum bir çok isim var affedin beni gerçekten çok heyecanlıyım. Melis aşkım sanada teşekkür ederim. Sen de bana çok destek oldun yorumlarınla.

Ve en büyük teşekkürü ''İsmail Yk's Bad Girls'' adlı konuşma grubuma yolluyorum. Sizi seviyorum. Siz benim bebeklerimsiniz. 

Duygu, Zeynep, Dilara, Ilgın, Serdem, Ece sizi seviyorum... :)

Neyse daha fazla uzatmayacağım okul öncesi harika bir moral oldu benim için. Bugün iyi bir gün geçirememiştim ama sizler sayesinde o da oldu çok çok teşekkürler minnettarım. 

Okumaya devam edin sizleri daha da mutlu etmek üzere! :) :D -Yarın koyacağım Yb söz-

We are a secret, can't be exposed.(Larry Stylinson-1D Atty 2013 En iyi BoyxBoy)Where stories live. Discover now