I'm In Love With You!

5.6K 219 38
                                    

Merrhiba :D Yeni bölümümüzle karşınızdayım. Aslında son olaylar yüzünden şu Zayn meselesi hiç yazmaya isteğim kalmadı. İster istemez bir üzüntü oluyor içinizde. Mutlu olur umarım. Umarım bölüm hoşunuza gider daha iyi yapmaya çalışıyorum ama ilham perilerimi kaybettim bir el atında bulalım şu cazgırları :SD neyse hadi öptüm iyi okumalar :)

Kitaplarımı okul dolabımın içine attıp kapıyı kapatmamla karşımda Monayı gördüm. Yerimde sıçramama neden olmuştu. ‘’Harry’’ dedi nefes nefese. Çok hızlı koştuğu belliydi. Zar zor nefes alıyordu. ‘’Ne oldu ? Yeni bir dedikodu mu duydun? ‘’ dedim alay edercesine. ‘’Evet’’ onu geçip koridorda yürümeye başladım koşarak yanıma geldi ‘’Ama bu seninle ilgili’’ Olduğum yerde durup ona döndüm tek omzumdaki çantamı daha sıkı kavradım. ‘’Herkes senin Gay olduğun dedikodusunu konuşuyor’’ Derin bir nefes verip yoluma devam ettim. ‘’Ne yani yalan mı?’’ umursamazlığım onu çileden çıkartıyordu. ‘’Harry ‘’ dedi sesi yükselmişti. ‘’Seninle alay etmelerini mi istiyorsun?’’ ‘’Arkadaşların biliyor mu?’’ dedim onu duymayarak. Başını öne eğdi ve ayaklarını birbirine sürttü ‘’Evet. Yani bana sordular ben de cevap vermeden yanına koştum işte’’ Elimle çenesini tuttum ve başını kaldırdım. ‘’Onlara bir şey söylemek zorunda değilsin sadece bilmiyorum de ve geç. Umursama Mona. ‘’ Başını sallayıp sınıfına gitti.

Ben de sınıfıma gitmek için yönelmiştim ki bizim sınıftan olduğunu bildiğim çocuk eliyle kapıyı tutuyordu. Çekilmesi için bekledim ama çekilmedi. Arkamı döndüğümde 2 kişi daha olduğunu gördüm ‘’Çekilecek misin?’’

Sanki komik bir şey söylemişim gibi gülmeye başladılar. Daha çok gerilmiştim. Elimi yumruk yapıp sıkıyordum. ‘’Ne oldu Gay çocuk çok mu kızdın ayy yazık’’ gülüşmeler daha da artmıştı. Kafamı yana çevirdiğimde iki çift mavi gözle karşılaştım. Bir bana bir de takım arkadaşlarına bakıyordu. Yanıma gelip beni onlardan kurtarmasını istiyordum ama o yapmadı. ‘’Hey Lou adamım gelde şu Gay bozuntusuna gününü gösterelim’’ Kafamı kapıdaki çocuğa çevirmemle karnıma yediğim tekmeyle yere yığılmıştım. Elimle karnımı tutup yerde sızlanıyordum. ‘’Homo bozuntusu’’ deyip bir tekme daha indirmişti. Zil çaldığında hepsi dağılmaya başladı. Son gücümle kafamı kaldırıp Louye bakıyordum sadece izliyordu beni. Hiçbir şey yapmadan arkasını dönüp gitmişti.

‘’Kahretsin’’ diye inliyordu elindeki bezi sıkıp kanları akıttığında. ‘’Mona’’ dedim yerimden kalkmaya çalışarak. ‘’Yat’’ diye emir vermişti. Bu halde onunla uğraşmadım. Koltuğa daha çok kendimi bırakmıştım. Karnımdaki kanları temizliyordu. Her dokunduğunda dişlerimi birbirine daha çok bastırıyordum. Elini göğüs kafesime doğru getirdiğinde ağzımdan istemsiz bir çığlık çıkmıştı. ‘’Harry’’ gözlerinde ki korkuyu görüyordum bal rengi gözleri daha çok kahveleşmişti. ‘’İyiyim’’ dedim onu avutmaya çalışarak. ‘’Yapma ama Mona lütfen’’ Her şeye dayanabilirdim ama onun ağlamasına dayanamazdım. Olduğum yerde acıdan zar zor doğrulup ellerimle gözyaşlarını sildim. ‘’Sana bunu yapanlara ödeteceğim’’ diye tıslıyordu.

1 hafta evde yatma izinim bitmişti yaralarım daha iyi olmuştu en azından suratımda hiçbir şey yoktu. Monayla koridora adımımızı attığımız an gözler üzerimize çevrilmişti. Karşıda beni döven çocukları görmüştüm. Mona nın kolundan tutup başka yöne götürmeye çalıştım ama olduğu yere sabitlenmiş gibiydi. Gözlerimde ki korku onu daha çok cesaretlenmiş. Çocukların üstlerine doğru gidiyordu. Arkasından koştum ama o çoktan yanlarındaydı.

‘’Sen’’ dedi sinirden titreyen elini çocuğun göğsüne koyarken. ‘’Kendini ne sanıyorsun ? Zengin züppesi? Okulun popüler çocuğu? Herkese istediğini yaptıran biri? Yanılıyorsun’’ son sözleriyle öyle bir ittirmişti ki benim bile yerinden kıpırtamadığım çocuk karşı dolaplara yapışmıştı. Arkadaşları Monanın üzerine gelirken onlara dur işareti yaptı. Kendine çeki düzen verip tekrar Mona nın karşısına dikilmişti. ‘’Bak tatlım homo arkadaşını ve lez poponu buradan alıp yaylanmazsan işler daha kötü olacak’’ Mona gülüyordu. Kafasını iki yana sallayıp gülmeye devam ediyordu. ‘’Bak tatlım beyaz götünü ve sikimsonik arkadaşlarını bir daha benim arkadaşlarımın çevresinde görürsem işler daha kötü olur’’ bunu onu taklit ederek söylemişti. Kavga daha da şiddetlenicekti ki Mona yı durdurmanın imkanı yoktu. Arka taraftan Louisin geldiğini gördüm oda arkadaşlarının yanında durmuş ne olup bittiğini çözmeye çalışıyordu. Mona adımlarını o yöne çevirip parmağını ona doğru sallıyordu ‘’Ve sen sen o kadar iğrenç miğde bulandırıcı bir insansın ki tahmin bile edemezsin, kişiliğin bencil ruhun altında kaybolmuş, sen kaybolmuşsun Louis William Tomlinson. Ve biliyor musun seni seven tek kişiyi de kaybettin. Sonsuza dek. ‘’

We are a secret, can't be exposed.(Larry Stylinson-1D Atty 2013 En iyi BoyxBoy)Место, где живут истории. Откройте их для себя