Say You Will Stay Forever Mine

5K 196 58
  • इन्हें समर्पित: duygultnts
                                    

-okumadan geçmeyin lağn*-

Merhaba. Gecikti biliyorum üzgünüm. Şu beklediğiniz sahnemi artık neyse ben pek beceremedim ama siz istediniz diye yazdım ilk başları hoşuma gitmedi ama sonra düzeldi heralde bilmiyorum :D Eksik bir şeyler var ama tamamlayamadım bir türlü kusura bakmayın. Yine önceki bölümdeki gibi yorum ve voteleri eksik etmeyin çünkü uzun bir ara vericem. 

Yarışmaya katıldım Wattpad'daki oylarınızı eksik etmezseniz sevinirm. Madem bu kadar beğeniyorsunuz onuda unutmayın 5.de başlıycak ayın.

Bu bölümü Duygu'cuğuma ithaf ediyorum, ama bir kişi daha var @bloodisperfect ona da teşekkürlerimi sunuyorum :) Öpüldünüz.

İyi okumalar! Resim <3 Şarkıyı açarak okuyabilirsiniz :) <3

Göğüsüm olduğundan daha hızlı inip kalkıyor, kalbim daha hızlı atıyor ve nefes alışlarım kesinlikle bir canavarınkini andırıyordu. Ellerini boxerımın lastiği üzerine getirdiğinde gözlerini onaylama beklercesine açtı. Başımı aşağı yukarı salladım, birbirine geçirdiğim dişlerimi zorlukla ayırdım ve derin bir nefes aldım. Gerginliğimin farkındaydı, yumuşak ellerini kıvırcıklarım arasından geçirip nefesini düzene soktu. ‘’İstemiyorsan…?’’ nemli dudaklarını benimkilere bastırdım. ‘’İstiyorum’’ mırıldanırcasına başımı saçlarına gömdüm.

Kokusu… kesinlikle cennetten çıkmış gibiydi. Bana her zaman onu ilk gördüğüm anı hatırlatıyordu deniz kokusu. Daha derinlere inebilmek için uzun süre kulaç atmıştım. Her kulaçta nefesimin biraz daha kesildiğini hissediyordum. Pes etmek istedim, ama yapamadım beni kendime getiren sıcacık elleri tüm vücudumu kaplayıp soğuk sudan çıkarmıştı.

Üstümden yavaşça kalktı ve boxerımı çıkardı. Dizlerinin üstünde oturdu, yüzündeki çapkın gülümsemeyi çözmeye çalışıyordum. Dirseklerim üstünde doğruldum ve ben de onun yaptığı gibi onu izlemeye başladım. Saçları kesinlikle terden dağılmıştı, onu olduğundan daha seksi gösteriyordu. Kasları, göğüs kafesi benimkiyle yarışır derecede inip kalkıyordu. Boxerı hala üstündeydi. Ona doğru eğildim ve kendime çektim onun gibi dizlerimin üstünde oturdum. Ellerimi saçına geçirip boynuna sevgi öpücükleri bıraktım. Dişlerimi boynuna geçirdiğimde o da belime doladığı ellerini sırtıma geçirmişti. Beni yatağa iterek üstüme çıktı. Boxerından kurtulup karnıma öpücükler bırakıyordu.

Üstüme eğildi, ona yer vermek için bacaklarımı açtım, arasına girdiğinde beline doladım. Birleşen alınlarımızı geri çekip, kapalı gözlerini araladı ‘’Bu..bu san- sanki aşık oluyormuşum gibi hissettiriyor.’’ Kesik kesik çıkan nefesine karışan kelimeler birer birer süzülüyordu. Dudaklarımı onunkilerle birleştirip sertçe öpmeye başladım. İnlemelerimiz tüm odayı sardı. Kasıklarını bana doğru ittirerek bir hamle yaptığında dudaklarımı onunkilerden ayırıp gülmeye başladım.

‘’Birilerinin acelesi var sanırım?’’

‘’Kapa çeneni Harry’’

Onu da kendimi de daha fazla bekletmeye niyetim yoktu. Kolumu yandaki komidine uzatıp çekmecelerden birini açtım. Kaşlarını kaldırmış beni izliyordu.

Prezervatiflerden birini çıkardığımı görünce kıkırdamasını yarıda kesti, elimdeki prezervatifi kaptı.

‘’Hey’’ Bu tepkiyi beklemiyordu sanırım. ‘’Ne var?’’ Pre. Açıp paketinden çıkarmıştı bile. ‘’Ben takacağım’’ memnun olmuşçasına gülümsedi. Elime tutuşturduğu prezervatifi takarken gülmeye devam ediyordu. Her yerinden pislik akıyor bunun sinir şey. İşimi bitirdiğimde ellerimi iki yana açıp başımı salladım. ‘Gördün mü?’ bakışı gibi bir şeydi.

Tekrar üstüme eğildi, dudaklarımızı buluşturup öncekinden yumuşak öpmeye başladı. ‘’Hazır mısın?’’ bunu soracağını bile düşünmemiştim. Hazır değilim desem her şeyi mahvederdim kesinlikle. Bu fırsatı bir daha yakalayamazdım. Onu istiyordum, istememekle alakası yok ama bu korkutucu!

‘’Galiba değilsin Harry, gerçekten zorlamamıza gerek yok’’ uykumu getirecek düzeydeki sesi beni düşüncelerimden sıyırdı. ‘’Hayır yapacağız’’ kekelemediğime sevindim yoksa kesinlikle anlardı. Başını salladı. Sırtında olan ellerimi ona daha çok bastırdığımda gülümsediğini hissettim. Kafasını boynuma gömmüş öylece duruyordu. Ağzımı açıp ‘’Hadi’’ diyecekken kasıklarımdaki ani ağrı yüzünden sadece garip bir ses çıkarabilmiştim belki aradan küfür bile kaçmış olabilir. Bağırmamak için dişlerimi birbirine bastırıyordum. Kafasını kaldırıp dudaklarımı diliyle araladı, öpüşüyle sakinleşmiştim. Acı yavaş yavaş kaybolduğunda oda hızını arttırıyordu. İçimde hızlıca gidip geldiğinde dudaklarını benimkilere sürterek inliyordu. Acı kaybolduğunda sırtına geçirdiğim tırnaklarımı geri bıraktım. Boynuna ısırıklar bırakıyordum bu sefer. Kulağını emmeye başladığımda ‘’Ah’’ boynuma doğru inlemişti. Beni kendine sertçe bastırdığında benden beklenmeyecek bir yükseltide inledim. Sanırım bu aşağıdakileri yukarı çekmeye yeterdi. ‘’Daha hızlı Loueh’’ ben istemsizce kasılırken gülümsemesi tüm suratını kaplamıştı. İnlemerimiz oda da yankılanırken kapının tıklanmasıyla ikimizde durduk. Gözlerimiz birbirimiz ve kapı arasında gidip geliyordu. Hala içimde olması da ayrı bir şeydi.

‘’Hey, çocuklar eğlencenizi bölmek istemem ama inlemelerinizi duymaktan sıkıldım daha sessiz olun  artık, Mona yeterince sinirli ve benden çıkarmasına ihtiyacım yok’’ Michaelın gittiğini anladıktan sonra. Tekrar hareketlenmeye başlayan Louye döndüm sanki az önce söylediklerini umursamıyor gibiydi.

İnlemelerimiz birbirine karıştığında ‘’Harreh- geliyorum’’ sesi boğuktu. Konuşmak için dudaklarımı araladığımda vücuduma yayılan sıcaklık her şeyi unutmama neden oldu. Louis üstüme yığıldığında istemsizce gülümsediğimi farkettim.

Üstümden kalktı ve yana uzanıp örtüyü ikimizin üstüne çekti.

‘’Bu-‘’ Nefesi kesilmişti, tekrar derin bir nefes aldı ‘’Harikaydı’’ kafasını bana döndürüp güldüğünde kısılan mavi gözlerinde çoktan kaybolduğumu anladım. Bana her şeyi unutturmuştu. Sanki kavgalarımız hiç olmamış gibiydi. Dirseklerim üstünde ona eğilip dudaklarına hafif bir öpücük bıraktım. Elimin tersiyle yanağını okşadığımda gözlerini kapattı. Huzurlu gözüküyordu. Bir bebek gibi. ‘’Seni seviyorum’’ dudaklarımı bir kere daha onunkilere bastırıp geri çekildim. Ellerimi başımın arkasından birleştirdim ve ben de gözlerimi kapattım.

Belime doladığı kollarını hissettiğimde gözlerimi açtım ve bana doğru eğilen mavi gözlere baktım. ‘’Ben de seni seviyorum kıvırcığım’’ dudaklarıma masum bir öpücük bırakıp sıkıca sarıldı. Kafamı onun göğsüne yasladım.

‘’Bedenin beni sıcak tutmak için yaratılmış’’ Ellerini saçlarıma geçirdi

‘’Sonsuza kadar benim olacağını söyle’’

Mırıldanarak gözlerimi yumdum ve sıcacık boynuna daha çok sokuldum.

‘’Sonsuza kadar senin olacağım Louis William Tomlinson’’

We are a secret, can't be exposed.(Larry Stylinson-1D Atty 2013 En iyi BoyxBoy)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें