Kiss Me Slowly

5.1K 194 35
                                    

Merrhabaa :D Bir önceki bölümün vote sayısı ve yorumları beni çok mutluu etti hepinize çok çok teşekkürler :) Yanımda olduğunuzu bilmek güzel :D Bu bölümde aynı şeyleri bekliyorum mümkünse beğenenler yorumda yapsın benim için en değerli olan şey düşünceleriniz. İyi ya da kötü aşağılamadığı sürece hepsine katlanabilirim. İyi okumalar :)

Bu bölüm Forgetfull adlı üyeye ithaf edilmiştir :) <3 Çok teşekkürler tatlım.

Resim <3 :) Larry4Ever

Ve Video Ed Sheeran- Kiss me . Uygun olur değil mi? :) En baştan açarsanız iyi olur. 

‘’Yap yoksa, ben yapacağım.’’

Kafasını hafif kaldırıp dudaklarını benimkilerle birleştirmek için çabalıyordu. Boyumdan dolayı kafamı ona doğru eğdim, alt dudağını yakaladığımda ani hareketle geri çekildi. Gözlerimiz birbirine kenetlenmişti. Dudaklarını benimkilere değdirdiğinde onun yaptığı gibi geri çekildim. Sırıtışı yüzünü kapladı. Elimi duvara yasladım -ona yapıştım desem en doğrusu olurdu.- Bunun için o kadar çok bekledim ki. Bu an her şeye değerdi. Onunla olmak farklıydı, beni hem kırabilen hem de onarabilen tek kişiydi. Sertliğini hissettiğimde kıkırdamama engel olamadım. Baş parmağını gamzelerim üstünde gezdirdi. Bu kadar yakınken nasıl bu kadar sakin anlamıyorum biraz daha böyle durursak patlayacağım. Diliyle kurumuş dudaklarını ıslatıp dudaklarını araladı benimkilere sürterek ‘’Beni yavaşça öp Styles’’ Sesi çok derinden çıkmıştı. Nefes alış-verişlerimiz hızlandığında diğer elimle saçlarını okşadım. Benimkilere sürten üst dudağını yakalayıp emmeye başladım. İnlemesini duymak beni daha da aç bir hale getirdi. Dilini benimkiyle buluşturduğunda boğuk bir inleme çıkardım. Dediği gibi yavaş öpüyordum. Dudaklarından ayrılıp boynunu öpmek için eğildiğimde durdurdu.

‘’Sence de burası bunun için uygun bir yer mi ?’’

Etrafıma bakıp gülümsedim. Evet okulun tuvaletindeydik. Şu ana kadar yakalanmamış olmamız ise bir mucizeydi.

‘’Haklısın’’ yaslandığım duvardan elimi çektim ve belimi dikleştirdim. Ne ara beline indirdiğimi bilmediğim elimi çekecekken eliyle tuttu.

‘’Son kez’’ Dudaklarına eğilip daha şiddetli öpmeye başladım. Elleriyle başımı avuçlamıştı. Bırakmak istemiyordum, o da istemiyordu. Dudaklarını benimkilerden ayırıp alınlarımızı birleştirdi.

‘’Sadece sana ihtiyacım var’’ şu an beynim değil onun yerini alan kontrolsüz duygularım konuşuyordu.

‘’Benim de sana ihtiyacım var Harold’’ Dudaklarımı son kez onunkilere bastırdım ve tuvaletten çıktım.

Zil çalmış. Herkes sınıflardaydı. Bunu fırsat bilerek yüzümdeki aptal gülümsemeye izin verdim. Aptalca hareketler yapıp koridorda zıplıyordum. Tanrım! İyice çocuklaştım. Arkamı dönüp baktığımda beni izleyen iki gözle karşılaştım. Yüzümdeki o aptal ifadeye ne kadar gitmesini söylesem de onu görünce daha da büyümüştü. Acaba zıpladığımı da görmüş müydü? Umarım hayır. Göz kırptı ve kahkaha atmaya başladı. Onun sesiyle bütünleşen zil de o sırada çaldı. Herkes sınıfları boşalttığında biz hala bakışıyorduk. Bu güzel anı bozan onun boynuna atlayıp dudaklarına yapışan sevgilisi olmuştu.

Bu kızı öldüreceğim!

Eleanor’dan ayrılıp bana döndüğünde gözlerini kaçırıp başını yere eğdi. Beynim hala yerine gelmediği için aptal ayaklarım kalbimi dinleyerek onların yanına gitmişti. El kafasını gömdüğü Lounin boynundan kaldırıp bana bakıyordu.

We are a secret, can't be exposed.(Larry Stylinson-1D Atty 2013 En iyi BoyxBoy)Where stories live. Discover now