Chapter 6.

6.8K 345 35
                                    

- Извинете.

- Здравейте! Мога ли да ви помогна? - усмихнах се на жената пред мен.

- Да, търсех новия албум на McFly. Дъщеря ми ги обича и исках да и го купя за рождения и ден.

- Разбира се, последвай те ме.

Поведох я по щандовете в магазина, докато стигнахме до раздел М. Набързо прехвърлях дисковете с пръсти и извадих правилната кутия.

- Заповядайте - усмихнах се. - Това е невероятен албум, дъщеря ви ще го хареса много.

- Благодаря за помощта.

Тя ми се усмихна преди да тръгне към касата. Ума ми се луташе безцелно докато подреждах разбърканите дискове. Отметнах косата от лицето си, и я сложих зад ухото ми. Погледа ми се стрелна когато чух, че някой влезе в магазина. Очите ми се разшириха щом разпознах тъмните къдрици.

Първата ми реакция беше да се скрия. Паднах на ръце и колене, пълзях покрай щандовете опитвайки се отчаяно да стигна до задната стая без да бъда забелязана. Как е разбрал, че работя тук. Надникнах зад ъгъла, като си мислех че брега е чист и продължих към целта си.

- Бу?

Мислено проклех Стив, който извика името ми. Не, не, не. Скороста ми се увеличи, за да приключа с бягството. Ахнах когато чифт бял Converse изскочи пред мен. Очите ми колебливо се загледаха нагоре по дългите му крака докато не срещнаха залените му очи. Той ми се ухили, като разкри дълбоките си трапчинки.

- Здравей красавице.

Хари стисна ръцете ми преди да ме изправи на крака. Засрамих се от допира му, дългите му пръсти отместиха косата от лицето ми.

- Какво правеше на пода? - той се подсмихна.

- И-изпуснах нещо.

Той се засмя, беше ясно че не ми е повярвал. Радвах се , че сме на публично място, заради това Хари беше принуден да е по-въздържан. Въпреки това, знаех че такива неща не го притесняват и умът ми веднага се върна към действията му в ресторанта.

- Защо не ми отговори на съобщението?

Това щеше да е невинен въпрос ако излизаше от устните, на който и да е друг човек.

- Ти ме питаше с какво съм облечена. - отговорих с отвращение.

И не получих отговор, затова предположих че си гола. - засмя се той.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now