Chapter 49. [1]

3.5K 145 10
                                    

Гледна точка на Бу:

Боричкахме се малко през нощта, Хари лежеше върху мен, докато не го събудих и да го избутам. Около час по късно бях заспала отново, но той ме събуди, като ме сръчкваше в бузата. Явно бях взела всичката завивка за себе си. Тялото ми се уви в завивките, оставяйки Хари студен и открит. Ясно си спомням как ме нарече „рулце" и се засмя, преди игриво да започна да се бори за одеалото. Веднъж победила, щях да стопля хладната му кожа и да се гушкаме. Пръстите ми погалиха бузата му. Тъмнината в стаята ми пречеше да видя усмивката му. Хари сънливо показа развеселеността си, когато натиснах трапчинката му.

- Късно е, любов, заспивай.

Когато се събудих сутринта, установих, че Хари се беше разпрострял на матрака, а аз бях свита накрая на леглото. Бях легнала по гръб, а той по корем, като ръката му беше на корема ми. Дори на сън, не би позволил да съм далече.

Гледна точка на Хари:

Смях. Това се чуваше. Почесах врата си. Преди Бу, единствено алармата ме събуждаше. Но с нея, тя изглеждаше, че откриваше нови начини да ме събуди. Обърнах се на дясно, затягайки ръката си около тялото, което се размърда в прегръдката ми. Очите ми се затвориха, пожелах си да заспя отново, но опитът ми беше неуспешен. Почувствах топъл въздух около дясната си буза.

- Хари. – тя тихо започна.

Когато получи жалния звук, който излезе от устата ми, Бу захапа меката част на ухото ми, леко подръпвайки го, преди да чуя гласа й отново.

- Хари... отмести се.

Тя каза това, преди да й направя място. Предполагах, че е труден навик да спиш на целия двоен матрак с години. Дори когато водех момичета, никоя от тях не оставаше. Сякаш знаеха, че няма да им дам нищо повече от секс. Нямаше емоция, без прегръдки след това. Винаги се събуждах в празно легло сутринта. Винаги сам. И досега, не бях разбрал какво липсва.

- Много е рано.

Бу се засмя. Завъртях се и застанах по гръб. Тя се приближи, свивайки се в мен. Не можех да го обясня; имаше нещо в това, да се събуждаш с човека, който обожаваш. Да можеш да увиеш ръцете си около него и да говориш езика на любовта. Дълга коса се разпростря върху мен, големи сини очи се ме гледаха. Тя наистина имаше красив поглед.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWo Geschichten leben. Entdecke jetzt