Chapter 47. [3]

3.1K 166 7
                                    

Когато останах сама, прокарах очи по някой от изображенията, усмихвайки се на смешните лица на Хари и на заешките ушички, които тайно бях поставила зад главата му. Една от снимките показваше покритите ни с боя лица. Аз гледах към камерата, а очите на Хари бяха затворени. Целуваше лявата ми буза. Усмихнах се, докато си спомнях черните следи, които бях замазала на кожата му. Къдравата му коса беше непокорно разпиляна.

Следващата снимка секна дъха ми. Разбира се, Хари изглеждаше красив. Искрящите му очи и трапчинките му. Розовите му устни бяха оформили широка усмивка, главата му беше обърната настрани от камерата. Ако погледнеш обективно, няма да има съмнение, че момичето на снимката е напълно поразено. Не бях подготвена за светкавицата, за да се покажа. Камерата беше уловила момент, които мислех, че е възможен само в черно-белите снимки; двойка се събира отново, след дълга връзка от разстояние.

- Прекрасни са, нали? – попита женски глас.

Бързо прибрах снимките в чантата си, неподготвена за компания. Когато бях готова се обърнах и съзрях огромна жена да стои до мен. Късата й коса сивееше леко, вдигната нагоре. Роклята, която носеше се спускаше почти до пода. Художествени спирали оформяха форми по нея. Бях се разсеяла от люлеещите и масивни обеци. Тя чакаше отговора ми.

- О, да, мисля, че са чудесни.
- Шон има такъв уникален талант.

Кимнах в съгласие. Продължихме да обсъждаме творенията, закачени по стената. Както и да е, спокойният тон в разговора ни не продължи дълго. Когато чух пуфтенето, изпълнено с извращение от нейна страна, проследих погледа й. Изненадващо, тя гледаше към Хари. Той прекоси галерията и отиде до другата стена.

- За разлика от него; такива момчета, не са добри в нищо. – почти ми се скара. – Чух, че е участвал в невъобразимо много побоища. Трябва просто да го заключат, за да ни предпазят.

Начинът по който говореше, създаваше раздразнение в мен. Тя не знаеше нищо.

- Не е правилно, да съдите някого, като не го познавате. – отвърнах рязко.

Веждите й се повдигнаха след несъгласието ми. Очевидно, очакваше да кимна в одобрение.

- Е, определено не е някой, с когото бих искала дъщеря ми да излиза. – тя гордо каза.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now