Chapter 10.

6.4K 327 7
                                    

- Нали знаеш, че можеш да влезеш? - той се подсмихна.

Вдишах дълбоко преди да вляза в апартамента. Хари се премести зад мен, за да ми помогне да сваля якето си. Главата му се отпусна на раменете ми за секунда, плътни устни целунаха врата ми. Потръпнах от усещането, горещ дъх докосваше кожата ми, преди да се оттегли.

Той окачи дрехата; Аз се обърнах към него, докато той вървеше напред, усмивката с трапчинките красеше лицето му. Отстъпих назад, увеличавайки дистанцията между нас.

- Аз... - затрудних се да кажа нещо.

Хари чакаше да проговоря отново, наклони главата си леко, взирайки се в мен.

- Благодаря ти... Хари. – казах тихо.

Той знаеше точно за какво говоря. Наведох глава надолу, сякаш обувките ми бяха интересни обувките ми. Дъхът заедна в гърлото ми, докато чувствах, че се приближава. Той се наведе, къдравата му коса погаделичка бузите ми, когато устните му се доближиха да ухото ми.

- Бих го направил отново. – прошепна с дрезгав тон.

Сравнително малката ми ръка хвана пръстите му, палецът ми нежно премина през кокалчетата му. Изненадах се, когато той се отдръпна от докосването ми и влезе навътре, преминавайки покрай мен. Звукът от течаща вода наруши тишината и аз тръгнах да го намеря.апартаментът на Хари беше подреден. Надникнах там, където мислех, че е вратата на всекидневната. Изглеждаше нормално – дивани, маса за кафе, телевизор. Дори не знам какво съм очаквала, може би нещо плашещо, но не беше.

- Хари?

- Ммм – прозвуча дълбокият му глас.

Влязох в кухнята, погледът ми падна върху Хари, докато той миеше ръцете си под студената вода. Главата му се обърна и той ме погледна, докато стоях на вратата. Аз нервно заиграх с пръсти. Стегнатите мускули на ръцете му изпъкнаха, докато завърташе кранчето, за да спре водата. Той взе кърпата от едната му страна и я постави върху наранената си ръка, попивайки влагата.

Хари се облегна на плота, зелените му очи се взираше в мен, усмихваше се. Той поклати глава, подканвайки ме да се приближа напред.

- Ела насам.

Бавно тръгнах към другата част на кухнята, скръстила ръце пред гърдите си. Спрях на няколко метра пред него.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry Stylesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن