Chapter 26.

5.2K 239 1
                                    

Гледна точка на Бу

Не можах да не се измея в устните на Хари след като той издаде стон. Телефона му извъня и ехото се разнесе из тихата кола.

- Хари - измърорих аз.

Той не отговори, устата му продължаваше да оставя мокри целувки по моята. Натиснах пръсти към рамената му, опитвайки се да го избутам. Но вместо да се подчини, той се наведе още повече към мен. Извъртях си главата настрани смеейки се. Меки устни слязоха по врата ми, докато моите пръсти слязоха по гърб на Хари. Засмя се когато паднаха на задника му, търсейки телефона в задния му джоб. Извадих го и му го подадох. Той изсумтя игриво докато го вземаше от мен. Усмихнах се, отмятайки няколко къдрици докато той се взираше в мен.

- Вдигни - прошепнах.

Пръстите му рутинно докоснаха екрана, големи зелени очи все още напрегнато се взираха в мен. Притисна го до ухото си, докато тялото му се рееше над мен. Една силна ръка поддържаше теглето му.

- Ало - каза с дрезгав глас.

Изражението му се промени леко при звука на гласа от другата страна на линията. Хари премести телефона от устата си преди да проговори.

- Трябва да се обадя - прошепна.

- Добре - усмихнах се.

Целунах бузата му преди той да стане от мен. Главата ми се наклони настрани любопитнокато се напрегах да чуя слабото „Това тя ли е, Бу?" въпроса дойде от телефона, който той стискаше здраво в голямата си ръка. Предположих, че Хари се изкашля неудобно, за да се опита да заглуши тихия глас. Този човек знаеше за мен. Имах чувството, че Хари не беше казал на много хора за мен или връзката ни. Всичко беше част от неговото чувство за притежание, защита. Но този човек беше добре информиран, за да знае че аз съм с него. Хари му има доверие.

Дългото му тяло крачеше бързо и неуверено през вратата, която тъкмо беше отворил оставяйки ме лежаща и леко объркана на задната седалка. Изправих се, мръднах се към изхода, от който Хари беше излязъл. Изкочих и краката ми осъществиха контакт със земята. Наблюдавах как Хари крачеше с телефон до ухото.

- Не, не правехме нищо - измърмори, бузите му леко покрити с розов цвят.

Не бях виждала Хари в неудобно положение преди, леката руменина по бузите го накараха да изглежда по-млад. Изглеждаше очарователно, страна която не виждах често. Не можах да се сдържа и се усмихнах. Главата му се обърна към мен когато затворих вратата на колата му. Изглеждаше леко разтревожен. Аз му се усмихнах спокойно, тялото му се успокои когато се преместих до предната врата и се качих отпред. Гледах го през прозореца преди да си поиграя с радиото, главата ми се отпусна назад със затворени очи и слушах Джеси Джей (Jessie J).

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now