Chapter 34. [1]

4.3K 199 4
                                    

Гледна точка на Хари

Безцелно разгледах съобщенията в телефона ми, барабаних с пръсти по волана слушайки The Vaccines, чаках Бу да свърши работа. Поставих телефона на таблото и погледнах часовника си. Защо се бавеше? Тъкмо щях да отида да я търся, когато вратата на магазина се отвори. Тя тромаво се препъна докато излизаше, най-вероятно се е спънала в краката си като я познавам. Но вниманието ми се насочи към мъжа, който я последва навън. Дясната ми ръка стисна волана когато той я хвана за предмишницата, опитвайки се да я предпази от падане. Защо я докосваше?

Тя му се усмихна преди той да ѝ даде номера си. Какво се случваше? Отметнах къдриците си и продължих да наблюдавам взаимодействието. Не ми харесваше начина по който я гледаше... или се заглеждаше след нея. Но останах в колата, знаех че на Бу няма да ѝ хареса ако се намеся. Колкото повече ги наблюдавах захвата ми се затягаше, кокалчетата ми станаха бели.

Когато се отдалечи очите му я последваха. Беше крещящо очевидно , че я оглежда. Дори докато се качваше в колата ми коварно си наклони главата и зяпна задника ѝ. О майната му.

- Кой е този? - попитах остро.

- Здравей и на теб, Хари - отговори тя саркастично преди да ме целуне по бузата.

Пръстите на Бу отметнаха няколко кичура коса от лицето ѝ докато изучаваше лицето ми и недоволния израз.

- Кой е този? - отговорих малко по-ядосано.

Мисля, че Бу разбра , че не съм в настроение за шеги. Позата ѝ даваше впечатление, че е неспокойна от реакцията ми.

- Дан - Бу отговори тихо, погледна надолу докато си играеше с ноктите си.

- И? - повдигнах вежди.

Търпението ми се изчерпваше от липсата на информация.

- Тъкмо започна работа в магазина.

- Защо ти даде номера си?

Тя смело изправи поглед към мен. Устните ѝ се отвориха да ми даде отговор и тогава се затвориха. Видях как погледа ѝ падна отново.

- Т-той е нов в района. Поиска номера ми, за да го разведа - Бу отговори тихо.

Тя играеше с ноктите си нервно и пак заби поглед в скута си.

- Няма да го развеждаш - захапах.

Имах добра идея какво искаше да види и трябваше да е шибан глупак да си мисли, че ще му позволя да се приближи. Погледа на Бу се върна към мен, веждите ѝ бяха намусени. Знаех, че иска да протестира, но прехапа език. Нямаше смисъл да спори за това. Щеше да стане на моята.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu