Chapter 19.

5.8K 269 7
                                    

Хари седна на края на леглото ми, за да ме изчака да се изкъпя и да се преоблека в банята. Реших да облека къси панталонки и тениска, заради горещото време беше почти невъзможно да си носи нещо друго. Събрах цялата си коса и я вързах назад.

- Знаеш, че все още нямам против да се преобличаш тук. – чух дрезгавия глас на Хари през вратата.

- Все още няма да се случи. – отвърнах.

Чух го да се смее.

- О, хайде Бу. Вече съм те виждал гола.

Изчервих се при думите му, нямаше как да съм забравила за това. Прекарах малко време в трудно мислене не върху нещо друго, ами върху начинът, по който големите му ръце ме докосваха. Пръстите му, устните, езикът. Никога не бях преживявала нещо толкова изумително, колкото онази нощ. Бях откъсната от мислите си при почукване на вратата.

- Бу – пледира Хари през дървената врата.

Отключих вратата, за да намеря Хари облегнат на рамката. Самодоволна усмивка се беше настанила на красивото му лице; тъмните къдрици падаха по челото му, докато зелените ме очи ме сканираха отгоре до долу.

- По дяволите, облякла си се. – подразни се той.

Погледнах в страни от него, приключвайки с връзването на косата си в огледалото, когато почувствах топлите му ръце на задната част на бедрата ми. Дългите му пръсти повдигнаха леко тениската ми нагоре, с върха на пръстите си премина по изтръпналата ми кожа.

- Но винаги можем да променим това. – прошепна той.

Дълбокият смях на Хари изпълни стаята, докато аз избутах ръцете му.

- Хайде. – задърпах го навън от банята.

* * *

Пръстите ни бяха преплетени, докато вървяхме през парка. Слънцето залязваше, децата играеха на криеница на спортната площадка. Очите ми паднаха върху група от момчета, играещи футбол. Не можех да разбера как можеха да спринтират нагоре надолу по тревата при такова време. Дори само да гледам към тях ми ставаше горещо.

Почти не повярвах, когато за секунда бегло спрях погледа си върху едно от момчетата. Джейк. Молех се Хари да не го е видял и опитах да тръгнем в друга посока, но беше прекалено късно.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now