Chapter 32. [2]

4.9K 208 7
                                    

Гледна точка на Хари

Тя се наведе над мен. Меките й устни оставиха многократни целувки върху наранената ми кожа. Въздишка се чу от устните ми, миглите ми запърхаха, докато отпуснах леко глава назад, изгубвайки се в нежния й допир. Преди да срещна Бу всичко се случваше по грубия начин; никой не се отнасял по – този начин с мен преди.

Хванах брадичката й и я целунах по бузата. Тя ми се усмихна леко, когато я побутнах, за да легне по гръб, с глава опряна на възглавницата. Тя протегна ръка, за да отметне косата ми от челото.

- Може да не ги харесваме, но те са част от това, което сме. – проговорих аз.

Пръстите на Бу отчаяно хванаха едната ми ръка, другата се отправи към подгъва на туниката й. Гледах как тя колебливо повдигна плата, разкривайки гърдите си отново. Усмихнах се на смелостта й, беше наистина удивителна. Гърдите й се повдигаха и спускаха бързо под погледа ми. Бу ме наблюдаваше внимателно, докато бавно се наведох, притискайки устни в белега й още веднъж.

- Не е грозен... защото ти си красива. – прошепнах аз.

Устните ми обгърнаха напрегнатото й зърно, засмуквайки и леко подръпвайки върха, за да предизвикам реакция. Тя изскимтя. Другата ми ръка премина нагоре, за да обхване дясната й гърда. Усмихнах се, когато тя постави ръката си върху моята, дишането ни учестяваше с всяка секунда.

Бу подскочи леко, когато притиснах зърното й между палеца и показалеца си, предизвиквайки леко изтръпване. Устните ми се отдръпнаха, осъществявайки горещ допир на езика ми с гърдите й.

- Х-Хари. – Бу изпъшка тихо.

Пръстите й се плъзнаха по къдриците в задната част на главата ми, накара ме да стена, докато ги скубеше. Обичах да дърпа косата ми, това беше едно от нещата, който ме възбуждаха най – много. А може би, беше мисълта, че тя има контрол над мен, че ме направлява на където поиска. Аз и отвърнах с леко мачкане на гърдите, знаейки че тя беше неопитна в повечето неща, които се отнасяха до секса.

Вдигнах поглед към Бу, устата й беше зяпнала, а очите й бяха затворени. Наслаждавах се да знам, че съм първия, който я е докосвал по този начин; не бих понесъл мисълта, някой друг да я е виждал в най – уязвимото й състояние. Тя ми вярваше. Хванах настръхналото й зърно още веднъж между устните си, засмуках го и го издърпах. Косата ми гъделичкаше кожата й и това я накара за се засмее задъхано.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now