Chapter 39. [1]

5.1K 207 3
                                    

Телата ни бяха сгушени под завивките. Пръстите на краката ми се размърдаха, когато космите на краката на Хари погъделичкаха голата ми кожа. Главата му си почиваше на гърдите ми, докато внимателно сресвах рошавите му къдрици с пръсти. Ръката му бе увита около кръста ми, тихичко хъркаше. Леко се отместих, но хватката на Хари се затегна и ме придърпа по–близо. Той беше толкова красив, косата му в къдрави пръстенчета, розови, плътни устни. Гледах почти със страхопочитание как дългите му мигли пърхаха по бузите му, поемаше си дълбоко дъх преди отново да се отпусне върху гърдите ми. Дишането му беше равно, с бавно и равномерно темпо, успокояваше ме.

Намерих го в тази позиция щом се събудих. Възглавниците бяха в безпорядък под и над юргана. Вместо тях той подсъзнателно бе избрал да използва мен, обгръщайки тялото ми с крайниците си. Не беше толкова защитна позиция, беше дори малко плашещо, напомняше ми на малко дете, вкопчило се в любим човек, за да намери комфорт. Краката му бяха преплетени с моите. Пръстите му понякога трепваха, по повърхността на тениската му, която носех.

Бях съвсем сигурна, че позицията на Хари за сън беше такава, защото се страхуваше да не стана. Държеше ме отчаяно. Но не трябваше да се тревожи. Нямаше никакъв шанс да изчезна. Чувствата, които бях открила, към зашеметяващия човек, който сега ме прегръщаше топло, бяха нещо което никога не съм изпитвала преди.

Все още не бяхме си казвали какво наистина чувстваме един към друг. Знаех, че Хари го е грижа за мен, беше ми го казвал няколко пъти. Но дълбоко в себе си се страхувах, че аз бях по–силно привързана към него, отколкото той към мен. Никога не съм имала връзка преди, никога не съм чувствала такова желание да бъда близо до някого.

Нямах възможност да разсъждавам върху мислите, които преминаваха през ума ми за дълго. Вниманието ми се върна обратно върху Хари. Той тихо измърмори името ми, топлата му ръка се плъзна над юргана. Секунди по късно осъзнах, че той търсеше моята ръка. Аз го докоснах, дългите му пръсти се преплетоха в моите и повдигнаха ръката ми към къдриците на главата му. Усмихнах се, дори в съня си Хари все още се чувстваше комфортно, когато някой си играе с косата му. Тежка въдишка се изтръгна от устата ми, захапах долната си устна между зъбите си.

- Мисля, че съм влюбена в теб. – едва прошепнах.

Сърцето ми започна да препуска в гърдите и бях почти сигурна, че Хари усети повишения ми пулс. Присъствието му изведнъж стана тежко, теглото му ме притискаше. Не можех да дишам. Пръстите ми се опитаха нежно да отделят ръката му от кръста ми, за да мога да се измъкна изпод голямото му тяло. Беше ми трудно, защото дългите крайници на Хари не помръдваха; той буквално се беше усукал около мен. Силата на тялото ме все още беше завидна, дори в привидно отслабеното му състояние. Чух звуци на разочоравание, когато се опитах да освободя крака си измежду бедрата на Хари. Звуците се усилиха, когато спрях ръката му, която искаше да ме придърпа обратно. През цялото време блестящите зелени очи на Хари остана скрити от мен. Притиснах целувка на бузата му, пръстите ми преминаха леко по къдриците му. Жестът изглежда го успокои и той ми позволи да отместя крака си от хватката на силните му бедра. Гърленият стон, който съпровождаше действията му възпламени тялото ми. Очите ми се разшириха леко, докато коляното ми докосна нарастващата твърдост между краката на Хари. Не обърнах внимание на картините, които изникнаха в ума ми, любимият ми се задъхваше и потта му блестеше над мен. Разтърсих глава, отказвайки да се подчиня на едва първия поглед под завивките;знаех, че ерекцията, която чувствах доста интензивно преди часове, ще предизвика напрежение срещу черния плат, който покриваше долната част на тялото на Хари.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now