Chapter 55.

3.7K 137 10
                                    

Гледна точка на Хари

- Женски бой.

Найл се стресна значително, оживено се огледа, за да види къде се случва сбиването. При неуспрешен опит той се фокусира отново на бирата си с недоволство.

- Хей, приятел, къде е Бу? - Той попита малко объркан.

Бях я оставил до басейна с Луи, настоявайки, че той внимава за нея, докато бях отсъствал. Надявах се, че времето ще им даде възможност да поговорят. Въпреки това, състоянието на интоксикация Луи вероятно ще дискутира дискуция по-склонна да ингормира хората по цвета на чорапите си, отколкото нещо на голяма дълбочина. Той е още по-опасен,отколкото обикновено, когато погълне пълна чаша.

Найл продължи да се взира,нетърпеливо чакайки отговора ми. Веждите му бяха повдигнати въпросително. Косата му беше разрожена и ризата която носеше беше закопчана в странен ред.

- О, хайде, има няколко момичета долу в края на градината.

Непознатият отстъпи, по начина по който дойде, и бързо излезе през двойните врати.

Мамка му.

Със сигурност не, не Бу, тя е най-малко вероятния човек, който някога биучаства в бой. Не може да е тя. Найл беше точно зад мен, спринтирайки през платформата и надолу по стълбите. Басейна беше в задната част на градината. Минавахме бързо между любителите на партито,правихме нашия маршрут.

- Бу!

Сърцето ми се срина,когато трудно идентифицирах,защитната позиция на Бу, стоейки твърдо от страната на Хейли. Малко по-малка, но ефективна блокада предотвратявайки тялото си от получаване на продължителна атака на насилие.

Тъй като ние се приближавахме, можехме ясно да се види ситуацията. Те привличаха все по-голяма тълпа от жадни зяпачи, три момичета разменят обидни думи. Бях в състояние да сложа името на третото момиче, тя стоеше по-високо, но не с много. И още повече, тя грубо се хвърли напред.

- Пуснете я! - Хейли изпищя.

Юмрук пълен с косата на Бу я издърпа в опит да я раздели от Хейли. През това време стигнах в публиката. Бях виждял много битки на многобройните нощи. Те почти винаги бяха причинени от човек, който изневерява и мисли че може да има две момичета, по едно и също време.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now