Chapter 13.

5.9K 284 14
                                    

Подпрях се на лакти ,легнала по корем безцелно преглеждах Тъмблър. Натиснах реблог на един пост, който беше много забавен преди да продължа надолу по страницата. Майка ми беше заминала за известно време. На гости на роднина, който не бях срещала преди, който се беше разболял. Бях и се обадила сутринта да проверя как е положението там, но тя звучеше леко победена. Все още нямаше и на идея кога ще се прибере, но аз и казах да не се притеснява. Главата ми се обърна рязко, когато телефона ми избръмча. Натъжих се, защото не ми се мърдаше от удобната позиция. Мързеливо се завъртях пръстите ми стискащи телефона. Името на Зои светна на екрана, отворих съобщението.

Зои: Хей J Просто исках да ти кажа, че ще имаме филмова вечер утре в къщи. ДОНЕСИ СЛАДОЛЕД!! Хх.

Засмях се преди да отговоря. Нашите филмови вечери почти винаги завършваха с нас говорейки по време на филма, който беше напълно забравен да върви по телевизора. Не ги бях виждала много напоследък и имах чувството, че много ще се интересуват от ситуацията с Хари.

„Чудесно. Считайте го за направено.Хх" отговорих аз.

Пуснах телефона си на завивката и пак погледнах към екрана на лаптопа си. Малък смях излезе от устата ми, защото телефона ми извибриха след няколко секунди. Пръстите ми машинно отключиха телефона, вниманието ми все още върху Тъмблър като отворих съобщението.

Хари: Какво е бащиното ти има?Х

Намръщих се объркано докато сканирах обратно до горната част на екрана. Хари. Той никога преди не ме беше питал нищо за мен,не бях сигурна дали да дам тази информация. Пръстите ми се заиграха с калъфката на телефона преди да започна да пиша.

„Грейс"

Прехапах долната си устна, докато палеца ми обикаляше около бутона Изпрати. Скочих когато сивота ми котка, Дъг, се качи на леглото. Меката му кожа се отърка в ръката ми в опит да привлече вниманието ми. Усмихнах се,докато го почесвах зад ухото преди да погледна обратно към екрана на телефона. Пръстите ми набързо добавиха към съоббщението.

„Грейс. А твоето? Х"

Телефона ми продължи да вибрира цяла нощ. Пращахме си съобщения, задавахме си въпроси за животите ни. Очаквано държание на Хари, той подхвърли няколко много интимни въпроса, които накараха бузите ми да се стоплят.

Dark (Bulgarian Translation) - Harry StylesWhere stories live. Discover now