12. BÖLÜM

6.8K 371 233
                                    

   Yine sürpriz bir bölümle merhabalar. Pazartesiyi bekleyemedim, sizi de bekletmek istemedim açıkçası. Bu bölüm benim için çok özel dediğim bölümlerden bir tanesi. Bakalım siz beğenecek misiniz?  Bu bölümde Pamir'imin duygularını ilk kez kendi ağzından dinleyeceksiniz. Dinlerken o kısımda bir medya paylaştım. O muhteşem şarkı eşliğinde dinlemenizi çok istiyorum.  Bölüm afişimizi nasıl buldunuz? Afişteki şiirin devamı Pamir kısmında, umarım beğenirsiniz.

  Bu bölümü de @EmineSuelar ıma, canım Emoşuma  ithaf ediyorum. Kuzucum seni çok seviyorum. Ve yeni hikaye kapağımız nasıl. Emoşumun harika sürprizi. Beni çok mutlu etti.  Ben bayıldım. Ellerine, emeğine sağlık kuzum. Çok teşekkür ederim. ❤❤❤😘😘😘      

     Keyifli okumalar.

  

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

  

Dün gece.

"Evet Ceyda hanım sizi dinliyorum."

"Aa. Beni mi? Neden ki? "

"Ceyda. Bekliyorum hadi dökül artık.  Oğuz'la aranda ne var?"

"Of İpek. Peki tamam."

Ceyda bütün ciddiyetini takındı ve anlatmaya başladı.

" Aslında aramızda hiçbirşey yok.  Yani ben öyle sanıyordum. Ta ki bu gece beni öpene kadar. Çok şaşırdım . Ondan böyle birşey beklemiyordum."

"Bak Ceyda. Ben Oğuz'u tanımıyorum.  Biliyorsun ilk kez bu akşam gördüm.  Senden de hiç duymadım. Daha önce hiç şüphelendin mi ondan sana karşı birşeyler hissettiğine dair."

"Aslında hem evet, hem hayır."

"O ne demek."

"Ben aslında yıllar sonra onunla ilk karşılaştığımızda, onun benden hoşlandığını anlamıştım. Daha doğrusu öyle sanmıştım. Çünkü benim kim olduğumu bilmiyordu."

" Nasıl yani?  Siz zaten çocukluk arkadaşı değil misiniz? İlk karşılaşma derken."

"Evet çocukluk arkadaşıydık. Daha doğrusu kardeş diyebiliriz. O abimin arkadaşıydı. Yıllar sonra ilk kez karşılaştığımızda birşeyler hissettiğini düşündüm ama ne ben onun Oğuz olduğunu biliyordum, ne de o benim Ceyda olduğumu biliyordu."

"Ay Ceyda anladıysam ne olayım. Bilmece gibi konuşma da düzgün anlat şunu en baştan."

"Peki o halde dinle. Ama sözümü kesme.".

"Tamam dinliyorum."

" Oğuz'un babası ve benim babam çok önceden beri arkadaşlar. Hatta çok yakın iki dost. Biz birlikte büyüdük.  Gerçi o beni pek takmazdı. Küçük görürdü. 8 yaş var aramızda tabi normaldi. Kendi yaşıtlarıyla oynamayı severdi. Abimle yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. Aslında sana birşey söyleyeyim mi.  Bu itirafı ilk kez birine yapıyorum."

DESTİNA (-18)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang