3.BÖLÜM

51.3K 2.5K 238
                                    


İyi okumalar..


İstanbul'a döndüklerinden beri Arya nın ağzını bıçak açmıyordu.Lale çizim masasında aklını dağıtmak için çizim yapan arkadaşına elindeki kahve kupasını uzatıp seslendi.Seslenildiğini duymayan Arya kulağındaki kulaklığın hafifçe çekilmesi ile başını kağıtlardan kaldırdı.Yüzü adeta sirke satıyordu.Lale gülümseyip elindeki kupayı salladı.

-''Kahve molası tatlım''

Arya bitkinlikle mavi gözlerini kırpıp kupaya uzandı ve yandaki pufa tünedi.Lale de karşısındaki yuvarlak pufa oturmuştu.

-''Neyin var Arya ?Çağlar abinin haberinden sonra kendinde değilsin gibi''

Arya kalın telli saçlarını kulağının arkasına atıp kahvesini yudumladı.

-''Çağlar beni hiç ilgilendirmiyor Lale.Biraz keyfim yok o kadar''

Lale Arya nın Çağlar a adıyla hitap etmesi ile kaşlarını havaya kaldırdı.İkisinin arasında birşey olduğu belliydi.Arya ya 'abi ' kelimesini kaldırtacak kadar..

-''İyisin yani ;öyle mi ?''


Arya gözlerini çizim kağıtlarına çevirip meşgul görünmeye çalışıyordu.Üç yıldır içini kemiren dert işte şimdi kendisine soruluyordu.Ne demeliydi arkadaşına ?


'Ölüyorum ,içimi kemiriyor bu aşk..Özlemekten yoruldum..Hep aklımda.. ne yapıyor şu anda,o kadınla birlikte mi? ona mı gülümsüyor ..onu mu seviyor..Ona mı bakıyor. Bana baktığı gibi o bi saniyelik bakışı gibi mi bakıyo ona da..Canım yanıyor Lale..'


-''İyiyim..''


Lale konuşmayacağını anlayınca başını kabullenişle sallayıp yerinden kalktı.Evine gitse iyi olacaktı.Yalnız kalmak istediği belliydi.Poyraz ın birşeyler bildiğini anlamıştı.Ona gidip sormalıydı.Can dostuna yardım edememek acısını paylaşamamak kötüydü..


Kapının kapanma sesini duyan Arya çizimleri masadan elinin tersiyle yere  atıp ağlamaya başladı.Yere çöküp kağıtların arasına oturup hıçkırarak .. Aklına gelen Çağlar ın yüzü..Ona gülümsemesi,saçlarını okşaması..taraması..ve şimdi evleniyordu.


Çığlık atarak ağlamasına devam etti ta ki bu acının geçmesini umarak..Onu son gördüğündeki görüntüler kesik kesik aklına geldiğinde ağlaması şiddetlendi..


Seni seviyorum Çağlar..


Ben sana abilik yaptım Arya..Ben senin abinim!


Abim değilsin sen benim!!! 


Adamın son sözlerinden sonra odadan çıkışını hatırlıyordu.Aynı böyle olmuştu işte.Böyle dağılmıştı.Son aşk kırıntısı ile yaptıkları adamı uzun yıllar yurtdışına hapsetmişti..


Yapma Arya ..doğru değil..

Hayatımda yaptığım en iyi doğrum sensin ..


Öpüşmeleri bu sözle başlamıştı ilk kez..Arya o gece yaşananları ,ilk öpüşmesini unutamıyordu.Ertesi gün onun yurtdışına gittiğini öğrendiğinde ise dünyası başına yıkılmıştı..Kaçmıştı.Nişanlanmıştı..Ve evleniyordu..

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now