20.BÖLÜM

31.3K 1.8K 113
                                    


Çağlar kızının elini sıkıp gülümsedi.Çay bahçesinde Arya yı bekliyorlardı.Arya kendisiyle buluşmak istememişti en son yaşanan kırıklıktan sonra.Neyse ki ikna etmişti.

Arya isteksizce hazırlanmıştı.Gururu kırılmıştı.Fakat yine de aşkı galip geliyordu.Ne vardı bilmiyordu ama iyi birşey olmadığına emindi.Evlilik teklifi beklerken sevdiği adamın kendinden uzaklaşması içini dağlıyordu .Dolu gözlerle arabasını buluşma yerine sürdü.Arabayı park edip içeri girdi.Çağlar ın oturduğunu görünce oraya doğru yürüdü.Onu görünce yine de kalbinin ritmi değişiyordu.Kalp ritmini değiştiren aşkı bulmuştu o an için şanslı hissetti kendini.

Gülümseyerek adama doğru yürümeye devam etti.Masaya yaklaştığında yüzündeki gülümseme soldu.Şaşırmıştı.Bu çocukta kimdi?

Sarıldı.Çağlar'ı öpüp karşısına oturdu.Gözü kendine bakan kız çocuğuna kaydı.Onu inceliyordu.Arya da kıza yakından bakınca Çağlar'la göz renginin ne kadar benzediğini farketti.Çağlar ın sorusu ile ona döndü.

-"Arya nasılsın canım ?"

-"Ben iyiyim de bu kız çocuğu kim ?"

Çağlar derin nefes alıp sevdiği kadının yüzüne baktı.Artık açıklamalıydı.

-"İsmi Asya..Benim kızım.."

Arya kaşlarını çatıp anlamaya çalıştı.

-"Kızım derken herhalde manevi falan değil mi ?"

Çağlar Asya nın elini tutup ona gülümsemeye çalıştı.

-"Hayır Arya .Öz kızım."

Asya kadının mavi gözlerine bakıyordu.Ağlayacak gibiydi.Üzülmüş müydü ?Ama neden ?

Arya güzel kızın onu izlediğini bildiği için birşey diyemedi.Ne diyecekti ki sevdiği adamın gizli bir çocuğu vardı.Bunu gizlemişti .Demekki misafiri oymuş.

Asya mekanın oyun odasını görünce gitmek istedi.Çağlar kızını kucağına alıp top havuzuna koyarken Arya onları gözleri bulanık halde izledi.Sanki perde çekilmişti .Midesi bulanıyordu.

-"Arya birşey söyle nolur.Sana söylecektim ama senin görmeni istedim.Bundan beş sene önce bir birlikteliğim olmuştu doktor arkadaşlardan biri ile.Bilirsin ben hep yalnızdım ve aklım hep sendeydi.Yine kendimi içkiye verdiğim bir akşam o yardım edip evine götürmüş beni.Bardan toplamış anlayacağın.Onu sen sanıp onunla o gece birlikte olduk.Sabah herşeyi gördüğümde kendimden nefret etmiştim.Onun hamile olduğunu öğrendiğimde çocuğu istedim.O ise evlenmeden çocuğu kendine vermeyeceğini söyledi.Bir ay evli kalıp ayrıldık o zamanlar.Velayeti bende Asya nın.O da bir sürü para alıp ortadan kayboldu."


-"Bitti mi ?"


Çağlar Arya dan böyle bir söz beklemiyordu.Bitti mi demişti yani ,o kadar açıklamaya .?

Başını sallayıp "evet" dedi.Bitti.

Arya gülümseyerek yerinden kalktı.Çağlar hiçbirşey anlamamıştı.Ayağa kalkıp Arya nın yüzüne bakacağı sırada yüzündeki sıcaklık ile kalakaldı.

Arya ona tokat atmıştı.

-"Bir daha asla karşıma çıkma.Bunca zaman hep seninle aile olma hayali kurdum.Çocukluğumdan beri sana aşıktım.Senin çocuğunu doğurmak hayallerimi süslüyordu.Ama ne yazık ki sen bu hayalimi başkası ile gerçekleştirmişsin.Sana değmezmiş.Bitti Çağlar bu senin için döktüğüm son gözyaşlarım.!!"

Çağlar kalakalmıştı.Hiç böyle bir tepki beklemiyordu.Tamam sinirleneceğini biliyordu ama bu kadar ..

Başını yere eğip yüzünü avuçladı.Saçlarına asılıp ciğerlerine temiz hava çekmeye çalıştı.İleride oynayan kızına baktı.Ne yapacağını hiç bilmiyordu.Terk edilmişti ..Üstelik kızından ailesinin haberi yoktu .Emir amcası duyunca Arya ile bağları tamamen kopacağını kendisi de biliyordu..

***

Poyraz ın kafası Lale nin gitmesine atarken diğer yandan da abisinin gayrı meşru kızının ortaya çıkması ile iyice karışmıştı.Lale nin yüzünü görmek istemiyor olsa da kendini merak etmekten alıkoyamıyordu.Zordu yatağından çıkıp sevdiği kadının gözlerinde tecavüzcü damgası yemek..

Telefonunun çalması ile oturduğu koltuktan kalkıp baktı.Hayret arayan Lale nin arkadaşı Nisaydı.

-"Hayırdır Nisa ?"

-"Poyraz Lalenin nerde olduğunu biliyor musun ?"

Hay senin Lale ne .. Unutmaya çalıştıkça gözüme sokuyosun kızım demek istese de başını çevirdi .

-"Yok bilmiyorum nerede ne yapıyor ? "

Tutamadı kendini sordu.

-"Noldu senin telefonlarına bakmıyor mu ki beni aradın?"

-"Yo hayır müşterisi vardı ofise geldi .toplantısı vardı gelmedi.Arya da açmayınca seni aradım."

Poyraz "Anladım .Toplantıyı iptal etme.Ben katılırım yerine."

Nisa itiraz edeceği sırada telefonun çoktan kapandığını anladı.

2 saat Sonra

-" Ben Lale hanımı bekliyordum siz kimsiniz ?"

Poyraz adamın sert tavrından hiç haz etmemişti ama ya sabır deyip koltukta arkasına yaslandı.

-" Lale hanım yerine ben geldim.Şimdi size nasıl yardımcı olabilirim ?"

Adamın sinirlendiği her halinden belliydi.Belliki derdi iş değildi.Zaten canı sıkkındı bir de bu adamla uğraşamazdı.Yaşı elli civarında ,yakışıklılığı hala yerinde olan adamı inceledi.

-"Ben Lale nin nişanlısıyım aynı zamanda iş arkadaşıyım şimdi sorununuzu anlatın .Yurtdışına gönderdiğimiz ürünlerde ne gibi bir sıkıntı oldu ?"

Arkasına yaslanıp adamın kahverengi gözlerinde bir an sinir belirip yok olduğunu gördü.Ne oluyor  burda demeye kalmadan adam konuştu.

-"Ben Tayfun Akdağ .Lale nin babasıyım ve bir nişanlısı olduğunu şimdi sizden öğreniyorum.Siz kimsiniz !!?"


İntikam tutkusu hikayemide okuyabilirsiniz profilimden eklemeyi unutmayın .kalemimi beğenenler bekliyorum sizi oradaki yorumlara beğenilere 😊

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now