16.BOLUM

39.2K 1.9K 120
                                    

Lale o günden sonra Poyraz la hiç karşılaşmadı.Hoş genç kadın karşılaşsa da ne yapacağını nasıl hareket edeceğini bilmiyordu.Poyraz dan hiç böyle bir hareket beklememişti.İçinden onu öpmek gelmişti ama bu..sözleri..Aklına o kadının söylediği sözler geldi.Poyraz ın kızgın halini hiç görmemişti.Ne yapacağını şaşırmış haldeydi.Onu görünce nasıl tepki verecekti,nasıl davranmalıydı bilmiyordu.İşlerini halledip evine geçti.Arya nın tarafında ise işler fenaydı.Babası hala dargındı arkadaşına ve Çağlar la o günden sonra birkaç kez görüşmüştü.Allahtan kendisi ile görüş serbestti.

Çağlar Emir in yanına uğrayıp onunla konuşmak istedi.Bu işin fazla uzaması canını sıkmaya başlamıştı.Liseliler gibi cam altında konuşmak ona göre değildi.Uzayan sakallarını sıvazlayıp kapıyı çaldı.İçeriye girdiğinde Emir in kendisine baktığını gördü.Adamın yaşına rağmen masmavi gözlerinden birşey anlamak zordu.Karşısındaki sandalyeye oturup biraz bekledi.Suskunluğun ortamı iyice germesi ile konuya girdi.

-'' Amca..ben ..yani biz Arya ile birbirimizi seviyoruz.Sizin izniniz olursa evlenmek istiyoruz.Aslında sana daha önce söylemeliydim ama biraz zamansız oldu bazı şeyler..''

Emir adamın evlenme izninin haricinde zamansız oldu kelimesine takıldı.Aslında baya bozulmuştu bu duruma.Ama karşısındaki güçlü adamı tanıyordu.Onun kızına zarar vermeyeceğini de biliyordu.Eh bir de sindirebilseydi durumu..

-''Çağlar peki ne zaman evlenmeyi düşünüyorsunuz ? "

Çağlar ufak bir yutkunmadan sonra gülümseyerek cevapladı.

-" En kısa zamanda nikah için gün alacağız Emir amca."

Emir memnun şekilde başını salladı. Çağlar Emir in yanından ayrılıp arabasına geçip sahile sürdü. Nefes almaya ihtiyacı vardı. Bol oksijenli bir hava ona iyi gelecekti.

Arya yi daha aramamıştı.Ondan telefon beklediğini biliyordu.Eline telefonunu alıp adını buldu.Arayıp aramama konusunda ikileme düştü. Ona evleneceklerini söyleyecekti.Sonra vazgeçti. Evlenme teklifi etse daha şık olurdu.

Düşüncelerine acı bir gülümseme yüklendi. Elini daldırdığı kır saçlarından uzaklaştırdı. Cüzdanının iç cebinden çıkardığı vesikalığa baktı. Ne yapacaktı?..

Yeşil gözlü kızıyla bakışıp gözlerini yumdu.Nasil açıklayacaktı..?

Arya hala kendini aramayan sevgilisine bozulup uzun bir mesaj yazdı. Mesaja da cevap gelmeyince iyice karalara bağladı. Aramalarina cevap ta gelmeyince mide bulantısı ile banyoya koştu. Iste yine stresten mide bulantısı yaşamıştı.

Telefonu çalınca arayanin Çağlar olduğunu gördü. Bilerek biraz bekledi.Hemen açmadı.Üçüncü çalışta dayanamayıp açtı.

-"Efendim ?"

-"Arya nerdesin bitanem seni alayım konuşmamız lazım ?"

-"Tamam beni bizim evden al o zaman yarım saat sonra"

Telefonu kapattıktan sonra hemen hazırlanıp beklemeye başladı. Acaba ne diyecekti , babası ne demişti acaba ?

Çağlar ise arabayı sürerken ne diyeceğini düşünüyordu. Bir kızı olduğunu nasıl söyleyecekti. Arya bunu haketmiyordu ..kendi gibi bir adamla birlikte olmamaliydi.Ama seviyordu onu..Kimsenin haberi yoktu kızından  bir kişi hariç..

Poyraz..

-"Lale naber ne yapıyorsun güzelim? "

Lale bakımlı kaşlarını havaya kaldırıp elindeki kupayı bırakıp dikkatini konuşan adama verdi.

-"Iyi. .iyiyim.. Poyraz .Sen nasılsın ?"

Poyraz kızın şaşkın sesi ile keyiflendi.

-" Bende iyiyim musiatsen sana ugrayacaktim."

Lale "olur " deyip telefonu kapatinca hemen odasına koştu. Hemen üzerine üstü dekolteli bir bluz geçirip beklemeye başladı. Sahi iyice sacmalamaya mi başlamıştı. icinde bulunduğu karmaşa da neydi?

önce adam onu sevdi o dalga geçti. sımdı o adamın peşinde.Adam umursamaz.. Bilindik Türk dizisi ..Ne yapmaliydi sıkılmıştı. kapının çalması ile kapıya yöneldi.

-"Lale kapıyı açsan diyorum. Aynaya bakmayı bırak artık"

Lale fortmanto nun aynaligindan kendine bakarken duydugu ses ike gözlerini kocaman açıp " pes " deyip kapıyı ardına kadar açtı.

-"Senin üçüncü bir gözün mü var yoksa? ?"

Poyraz manidar sekilde gülümseyip içeri geçerken mirildandi.

-" Sen altıncı his de; ben sadece seni tanımak diyeyim.."

Lale adamın Cemal Süreya vari konuşması ile "af buyur " dememk için zor tuttu kendini. Poyraz aşk  dolu bir adam mıydı yoksa dalga dolu bir adam mı anlamamıştı..

-"Hayırdır Poyraz hangi rüzgar attı seni buraya"

-"Senin rüzgarın !"

Aldığı cevapla dumura uğrayan Lale mini bir öksürük krizi yaşadı. Yahu adam şiir kitabı mı yutmustu yoksa..

-"Bu aksam dışarı çıkalım ikimiz ?"

Lale işaret parmagiyla kendisini gösterdi ve :

-"Sen bana çıkma teklifi mi ediyosun ?"

Poyraz Lale nin bu aşık hallerine bayılmıştı.Ne tatlı olmuştu böyle.

-"Evet sen ve ben dışarı çıkıp yemek yemekten bahsediyorum. Bilirsin artık sevgiliyiz."

Lale rahatça koltuga yayılan ve tek kolunu arkaya atan adama baktı. Gözleri parlıyordu.

-" Sen beni öptün okey bende karşılık verdim teknik olarak bi teklif almadım ama ?"

Poyraz kızın diretmesine hiç şaşırmadı.Onu seviyordu ama kendini salmadan önce onun iyice kendine aşık olması gerekliydi.Eh madem Lale kendine sert pozlarda aşık olmuştu öyle devam edecekti.

-"Lalecim seni öperken zaten sevgili olacağımızı belirlemis olduk. Şimdi iki sevgilinin yaptığı gibi ilk randevumuza çıksak.Hadi güzelim uğraştırma beni.Bak zaten açım. "

Lale sözleri biten adamın eline kumandayı alıp zap yapmasını izledi.Agzi açık gözlerini belerttti bir süre sonra da gerisin geri saya saya odasina yürüdü.

-"Yok yok bu olmamış.Bir üst kalas modelinden rica ediyorum. Hayır tamam artık hoşlanıyorum da bu ne böyle. Tam öküze bağladı. Insan bi gurur okşar kibar olur.Açmış ta acele edecekmişim..Lütfetti de aradan randevuyu çıkardı paşam..."

Bir yandan saydırıp bir yandan lacivert gece kurtarıcı elbisesinin fermuarını çekmeye çalışıyordu. Nihayet başarınca stilettolarını ayağına geçirip kendine baktı.

'Ateş ediyosun kızım' diye mırıldanıp inci küpelerini taktı. Salona geçtiğinde Poyraz in onu gördüğündeki yüz ifadesi tüm sinirini almıştı.

'İşte böyle bebegim! Aşık bakışlarını hep sahalarda görelim ' diye içinden geçirdi. Eh özgüven tavan vaziyette kapıya yürüdü iç gıcıklayıcı topuklu sesiyle..

Arkasına baktığında Poyraz ın hızla kalkıp peşinden geldiğini gördü. Tek kaşını kaldırıp gülümseyerek önüne baktı. 

Suprizlerle dolu bir gece onları bekliyordu..

Bölüm sonu..

1 Eylul de nikahım var ve 4 eylül de doğum günüm :)

Yeni bölüm bu kosturmada ancak yetistirdim bekleyenler için. Sevgiler.

Bölümler ara ara gelecektir.
Ekim gibi final yapıp yeni hikayeye baslamak istiyorum. Beni yalnız birakmayan herkese teşekkürler

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now