19.BÖLÜM

31.2K 1.8K 32
                                    


Çağlar kardeşine kaşlarını kaldırarak söylememesini işaret etti.Poyraz ileriden gelen Arya ya baktı.Dişlerini sıkıp ters yöne eve koştu.Kapı açıktı ve her an Asya dışarı çıkabilirdi.Kapıyı kapatıp kızı kucağına alıp yukarıya çıktı.Arya Çağlar'a sarılıp özlem giderince Poyrazın neden eve koştuğunu sordu.Çağlar elini ensesinde gezdirip :

-"Poyraz işte ; şaşkın ! cep telefonu çalıyordu ona fırladı .Onu Bırak ta sen nasılsın hayatım özledim seni "

Arya özlemle uzanıp Çağlar'ın dudaklarına bir öpücük kondurup gülümsedi.

-"Babamı öpen abla kim ?"

Poyraz Fransız camdan bahçede olanları izlerken ayak dibine ilişen Asya yı görmemişti.Sesiyle kendine geldi.Görmüştü.

Ne diyecekti ki?

Neyse ki Asya konuyu değiştirmişti.

-"Sen benim amcam mısın ? Babama abi derken duydum "

Poyraz mavi gözlerini iki kere açıp kapattı.
-"Evet Asyacım ben amcanım"

Asya boynuna atlayınca oda sarıldı. Abisinin bu meseleyi nasıl Arya ya anlatacağını bilmiyordu

-"Beni içeri davet etmeyecek misin ?"

Çağlar "Ha! Tabi tabi geç Bitanem " diye afallayınca Arya da şaşırdı.Onu hiç böyle ne yapacağını bilemez halde görmemişti.Sanki kendisini eve sokmak istemiyordu.

Aklına gelen düşünceler ile kaşlarını çattı.

İçeride Çağlar ın gömleği üzerinde kahvaltı hazırlayan bir kadın..

Yatak odasında inçe çarşafın altında adamı bekleyen kadın ..

Kapının arkasında onu gözetleyip gitmesini bekleyen ve Çağlar eve girince onu kapıya yaslayıp öpecek bir kadın..

Ayakları hızla eve doğru giderken bir yandan söylendi.

-"Geçicem tabiki aşkım " deyip kendini eve attı.Aslında aklında şu yurtdışından gelen  misafir vardı.Büyük mavi gözlerini etrafta gezdirdi.Herşey yerli yerindeydi.Soramıyordu da.Kıskanç bezdirici bir kadın olmak istemiyordu.

Çağlar başını merdivenlere doğru uzatıp baktı.Asya yı amcası yukarı çıkarmıştı anlaşılan.İçi rahatlamıştı çünkü böyle bir anda istemiyordu tanıştırmak.

Arya nın yanına gidip ona arkadan sarıldı.Ensesine içine çekerek bir öpücük bıraktı.Özlemişti..hemde çok. Arya nın gözlerini kapatıp kendini adama yaslamasıyla kendilerini ateşli bir öpüşmenin içinde bulmaları bir oldu. Arya da özlemişti.Uzun zaman olmuştu ..

Ensesine bastırdığı tırnağı ile Çağlar ı kendine çekti.Şimdi koltuktan üzerine uzanmış adamın tişörtünü çıkarmaya girişmişti.Fakat o an bir şey oldu.Çağlar sanki aklına birşey gelmiş gibi önce dudakları durdu ardından telaşla üstünden kalkmıştı.

Çağlar kendine içinden küfür yağdırırken nasıl yukarıda Poyraz ve Asya yı unuttuğunu anlayamadı.Arya olunca hep aklı başından gitmiyor muydu sanki.Biraz daha kendini kaptırsaydı ..

Kendini nefes alıp yatıştırmaya çalıştı ereksiyonu tavan yapmış boyuttaydı.Bu halde yukarı çıksa Poyraz kesin dalga geçerdi.Ayrıca küçük kızı korkabilirdi.

Arya dolu gözlerle adama baktı.Kendinden kaçmıştı.Onu almamıştı..İstememişti..Ayağa kalkıp üstünü düzeltti.Çağlar ın yanına gelip alnını öpmesi ve "Bebeğim şu an olmaz ama bunu telafi edicem.Çok özlediğimi bil sadece " demesine başını salladı sadece.Gülümsemeye çalıştı sadece.

Çağlar ın içinde bulunduğu durumdan habersiz bir kadın olarak istenilmemenin verdiği kırgınlık ve aşağılayıcı duygular ile evi terk etti..

Çağlar onu üzdüğünü biliyordu.İşim var deyip evden kaçarcasına çıkmasından anlamıştı."Allah kahretsin " deyip kapıya yumruk attı.

Poyraz pencereden Arya nın gittiğini görünce aşağı indi.

-" Anlattın mı ?"

Çağlar ellerini kır saçlarında gezdirip sakalını kaşıdı.Gözlerinden canının sıkıldığı belliydi.

-"Hayır önce Asya'yla konuşmalıyım."

-"Söylemediğin her saniye aleyhine işliyor.Biran önce söyle .Arya nın üzülmesini istemiyorum."

Çağlar başını sallayıp Asya nın yanına çıktı.Poyraz yağan  yağmura baktı.Lale yi anlatacaktı güya..Kadının nasıl kaçtığını hatırladı bir an için.. Ondan iğrenmiş miydi?..

Belkide evet..Sevdiği kadını almıştı kendinin yapmıştı ama mutlu değildi.İçi sökülüyordu sanki ..Lale nin yanına gitmeliydi.

Lale ne yapacağını bilmiyordu kendini kullanılmış hissediyordu.Poyraz ı görmek istemiyordu hatta şehir dışına gidip kafa dağıtmalıydı.Küçük valizini çıkarıp çekmeceden Ayvalık taki yazlığın anahtarını alıp çantasına attı.Ağlamaktan şişmiş gözlerine bakıp evden ayrıldı.

Poyraz arabasını park edip Lale nin dairesine çıktı yavaş yavaş.Ne diyeceğini söze nasıl başlayacağını bilmiyordu.Sarıya yakın saçlarını düzeltip mavi gözlerini sıkıca yumup açtı .Derin nefes alıp zile bastı.Bekledi.Açan olmayınca bir daha bastı .Sonra bir daha..

Taki kapıcının gelip Lale nin bir süre evde olmayacağını öğrenene kadar.

Gitmişti.

Kaçmıştı ..

Binadan çıktığında yıkılmıştı .Lale nin gitmesini kendinden kaçmasını beklememişti.Gözleri boşluğa takılıp bir süre ıslak asfalta baktı.Madem kendinden iğrenmiş ve çekip gitmişti.Peşinden  gitmeyecekti!

Gitmeyecek ve onun dün gece kendi isteği ile kadını olduğunu ona hatırlatacaktı.

O hatırladığında kendisi onun yanında olacak mıydı orası tam bir muammaydı.

YASAK ELMAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin