12. BÖLÜM

45.4K 2.3K 118
                                    



Poyraz Lale nin evinin kapısında tuttuğu on saatlik nöbetin ardından kapıyı çalma girişiminde bulundu.Yani ne vardı sevgili sevgili takılsalardı işte. Arya ve abisinin bahçedeki havuz fantezisini görüp hemen yayını kapatsa da içi acıdı genç adamın. O da bir Çağlar olabilirdi.Laleyi kolunun altına alıp uzanabilir ya da nefesi kesilene kadar öpebilirdi..

Ama o kumral cadının yaş takıntısı canına tak etmişti. Abisi bir Lale ikiydi.Nedir bu yaş muhabbetinden çektikleri..

Lale perdeyi aralayınca spor arabasıyla yerdeki minik taşlarla oynayan bir adet Poyraz gördü. Koyu sarı saçları alnına dökülmüştü.İnsanda o saçları geriye doğru atma hissi uyandırıyordu anlamsızca.

Niye burda olduğunu biliyordu. O öpücüğün hesabı sorulacaktı.Gerçi tanıdığı Poyraz hesap sormaz, aynısından bi tane daha isterdi ya neyse.

Poyraz izlendiğini hissedince başını yukarı kaldırdı ve gözgöze geldiler.Başı ile kapıyı işaret etti.Lale olumsuz şekilde başını iki yana sallayınca adam cebinden telefonunu çıkarıp birşeyler yapıp havalı şekilde cebine geri soktu.

Aynı anda Lale nin telefonuna mesaj gelmişti. Lale başını pencereden yatağına çevirince kaşlarını çattı. Yok artık, mesaj mı atmıştı.

"Etrafın sarıldı sevgilim. Kapıyı aç! "

Lale gelen mesajı belki onuncu kez okudu.Sevgilim derken dememek için kendini zor tuttu.Sahi o şımarık ağzına o lafı kendi vermişti.

'Gidip adamı durup dururken öpersen olacağı o Lalecim.Simdi ayıkla pirincin taşını'

Ayağına baktı. Ikisi de farklı çorapları hızla çorap cekmescesine tepeleyip prenses pembesi soket çorapları geçirdi ayaklarına. Her kadın gibi evde rahatlık seviyordu ne vardı yani. Aykırılık bunu gerektirir diye mırıldanıp burnunu yukarı kaldırdı ve kapıyı açtı.

Burun buruna geldiği Poyraz ın şahane kokan parfümünü iliklerine kadar hissetmemek için iki adım geriye çekilip adamın içeri girmesine izin verdi.

Gözgöze gelmemek için dirense de şöyle göz ucuyla ona bakınca yakalandı. Çünkü Poyraz ona bakıyordu mavi gözleriyle. Hemen sonra yanak kasları genişleyip o beyaz dişleri ve mükemmel gülüşü ortaya çıkıp konuştu.

-" Lale sen iyi misin bitanem?"

-"Hıı!?"

Poyraz ayakta ona safça hatta ileri gitse saf aşık modunda bakan kadının yanına gidip elini alnına koydu.

-"Yoo ateşin de yok güzelim ."

Lale Poyraz ın böyle normal sevgili modundaki söylemlerini hazmetmekte zorlanırken onun o şımarık sulu hallerinden çıkmasına da ayrıca şaşırmıştı.

'Yahu öpücüğümü mü bekliyordun onca sene adam olmak için??'

-"Lale sen iyi misin bak korkmaya başlıyorum? "

Lale kendi kendine konuşmasını sürdürüp ufak ama şirin odaya geçip rahat koltuğuna tünedi.Hiç kibar olamayacak şekilde garip bir hareketle saçını kaşıdı.

Poyraz ın o zengin dizilerden fırlayan taş varlığına bakıp 'neden ben ha neden senden büyük biri bi anlatsana ' demek istese de sustu.

-" Poyraz iki pardon bir öpüştük diye seni nikahıma alacak değilim. Benim evime gelip hamileyim ayaklarına yatmayacaksın herhalde.Tamam anlıyorum öptüm seni.Ama olmaz sen bana bir beden küçüksün anla bunu "

Poyraz denilenlerle sinirden kıpkırmızı kesilirken Lale ise eliyle yüzünü kapatıp tek gözü ile adama baktı.

-"Demedim dimi ?"

YASAK ELMAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin