26.BÖLÜM

30.8K 1.8K 59
                                    


Anneannem yoğun bakımdaydı ondan dolayı biraz geç yayınlamak durumunda kaldım.Hastaneden çıktı Ve bende moralimi anca düzeltip yazdım bölümü.Hepinizi seviyorum :)

Diğer hikayeme de göz atabilirsiniz.
"İNTİKAM TUTKUSU" profilden bakın derim. ;)

26.bölüm




Lale gelinliğini çıkarmış ve kısa bir duşun ardından kendini yatağına atmıştı.Artık evliydi.Ama nedense kendini hiçte yeni gelin gibi hissetmiyordu.Bunda Poyraz ın etkisi oldukça büyüktü.O gece o kadar sarhoş olmasa belki de şu an ilk gecesini yaşayacaktı.Hülyalı hülyalı daldığı düşüncelerden sıyrıldı.Giydiği lila rengi saten geceliğin tek omzu sıyrılmış halde doğrulmuştu.
Kendi kendine mırıldandı.

-"O gece olmasa bu kadar çabuk evlenemezdik Lale.."

Tüm gece gülümsemeye çalıştığı için yüz kasları aşırı derecede ağrıyordu ve bu yüzden başı da tutmuştu .Acaba başına patates mi doğrayıp koysaydı ? Bunu küçükken sınıf arkadaşına gittiğinde annesinde görmüştü.Üzerindeki Pierre Cardin markalı gecelik üstüne patatesi kombinlendi hayalinde ve yüzünü buruşturdu.Ayaklarını yataktan sarkıtıp saçma düşüncelerinin son bulması için gözlerini kapattı.

Biçimli dudakları ile nefesini dışarı verip gözlerini açınca gördüğü şey karşısında önce kaşları çatıldı sonra ağzı açıldı.Birşey söyleyecek gibi oldu fakat saniyesinde kendini geriye atıp yüzünü yastığa gömüp bağırmaya başladı.

-" haıdıdmwlkfksenekdlslsösmnhjlç"

-"Kızarmanı saklamana gerek yok karıcım ne zaman istersen benden faydalanabilirsin "

Lale ise Poyrazı çıplak görmesine kızarmamıştı onunla bu gece sevişmeyeceğine yemin etttiğine yanıyordu.

Yastığa gömdüğü başını kaldırıp yanında yerini alan adama tek gözünü açıp baktı.Onun temiz göğsüne bakıp konuştu.

-"Sen neden çıplak yatıyorsun!?"

Poyraz yakışıklı bir gülümsemeyle çapkınca cevapladı.

-"Sen niye bu kadar giyiniksin karıcım ?"

Lale adamın son zamanlardaki sinirli hallerine alışık olduğu için şimdi kendine gülümseyerek bakıp konuşmalarına ağzı açık kalıyordu.Gözlerini Poyraz a dikip konuştu.

-"Poyraz sen gerçekten  beni affettin mi ? Ben..yıllardır beni sevdiğini bildiğim halde görmemezlikten geldim.Sonra sen kendini çekince sana aşık olduğumu farkettim.Sarhoşken birlikte olduk sabah ben..herşeyi hatırladım fakat sana tecavüzcü muamelesi yapıp senden kaçtım.Şimdi ise evliyiz.Babamın zoruyla..Sen beni hala beni seviyor musun?"

Poyraz Lale nin her cümlesinde yüzündeki gülümsemenin yavaş yavaş solmasını hissetti.Elini kirli sakalında düşünceli halde gezdirip yatağın kenarına oturdu.Sırtı kadına dönüktü.Lale susunca acı bir gülümsemeyle konuştu.

-"Çok saçma dimi şu anki hallerim.Sen böyle anlatınca kendimi çok aptal hissettim.Herşeyi sineye çekmişim gibi görünüyor ama öyle değil..Deniyorum Lale..Seni seviyorum kırılsam da seviyorum.Acıyı seviyorum belki de.. Olur mu böyle birşey bilmiyorum ama seninle bir hayatım olsun istiyorum hep istedim."

Lale gözü yaşlı titreyen elini Poyrazın geniş omzuna koydu.Poyraz dokunuşla irkilip başını çevirip mavi gözlerini Lale ye dikti.Gülümseyip dokunan eli tutup öptü sevgiyle.

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now