25.BÖLÜM

31.5K 1.9K 108
                                    


Arya bavulunu hazırlarken derin nefes çekti içine.Buraya gelirken Çağlar ı aklından da kalbinden de atmak için gelmişti.Ama değişen tek şey zaman olmuştu.Kendinde bir değişiklik yoktu.Kızgınlık belli bir süre sonra kendisini terk ederken kırgınlık vücuduna bir zehir gibi dağılmıştı.O geçmiyordu işte..Hala sevdiği için de hemen geçeceğe benzemiyordu.

Telefonu çalınca cevap verdi.Annesine iki saat Sonra uçağa bineceğini söyleyip telefonu kapadı.Bavulunun fermuarını çekip yatağın kenarına koydu.Lale ve Poyraz ın nikahına gittiğine inanamıyordu hala.Lale ile konuşmasının ardından iki hafta geçmişti ve yıldırım nikahı ile evleniyorlardı.

Aklına dün gece geldi.Gözlerini yumup yatağa çöktü.

-"Senin ne işin var burda?"

-"Seni almaya geldim Arya .."

Arya karşısında Çağlar ı görmeyi beklemiyordu.Gecenin bir yarısı kapısına dayanan adama bakakaldı.Onu iki ay sonra görmek iyi gelmemişti kadına.Sendeleyerek geriye gidince adamın çeviklikle kolunu sıkıca tuttuğunu gördü.Kolunu kurtarıp içeriye geçti.

-"Beni almaya geldin öyle mi !? Çağlar ben sana küsüp buraya kaçmadım.Ben senden ayrıldım ! "

-"Arya .. çok acı çekiyorum lütfen böyle yapma .Bir şans daha ver ikimize."

Arya artık tutamadığı gözyaşlarını serbest bıraktı.Eliyle yanağını silip konuştu kırgınlık ve kızgınlıkla.

-"Çağlar ..Bende acı çektim hala da çekiyorum ama bu yaptığını değiştirmiyor.Sen bana yalan söyledin.Ben ..seni hayatımda istemiyorum.Sana güvenemem artık.Lütfen git."

Arya aklına gelen görüntüler ile canı sıkıldı .Gitse iyi olacaktı uçağı bir saate havalanacaktı.Ayağa kalkıp bavulunu aldı ve evden ayrıldı.

Poyraz ve Lale herşeyin bu kadar çabuk olmasını beklemiyordu.Kendileri bile daha aralarındaki meseleyi çözememişken üzerlerinde olan gelinlik ve damatlıkla şu an birbirlerine bakıyorlardı.

Poyraz odada tek başına kaldığı Lale ye baktı.O kadar güzel olmuştu ki.. Elini uzatıp omuzlarına dökülen saçlarına dokundu.Lale de sessizce genç adamı süzüyordu. İlk konuşan Poyraz oldu.

-"Güzel olmuşsun Lale ..çok güzel"

Lale adamın beğeni dolu gözlerinin sözleri ile birleşmesiyle gururunun okşandığını hissetti.Hemen sonra ona evlilik teklifi yaparkenki tutumu aklına geldi.Kaşlarını çatıp konuştu.

-" Sende fena sayılmazsın.Hadi şanslısın aşık olduğun kişiyle evleniyorsun ."

Poyraz kadının çatallı diliyle yüzünü buruşturup sıkıntılı bir nefes verdi.

-" Lale bak nasıl evlenmeye karar verdiğimizi hiç açtırtma bana.Baban zorlamadı mı Kızım neyin kafasını yaşıyosun? "

Lale 'öküz 'diye homurdanınca Poyraz başını ili yana sallayıp sabır diledi. Saatine baktı. Evlerinin bahçesinde evleneceklerdi. Organizasyon şirketi bahçeyi süslüyordu.Gözü etrafta denetleme yapan annesi ve müstakbel kayınvalidesine kaydı. Gözlerini bahçeden ayırıp odasında gezdirdi.Lale nin arkası dönük halde yatağında oturduğunu gördü.Sırt dekoltesi olan zarif gelinliğe büyülenmiş gibi bakakaldı. Buğday teni pürüzsüz görünüyordu.Yutkunup başını tekrar bahçeye çevirdi.Ona tekrar dokunacak olmak içten içe genç adamı heyecanlandırıyordu.İçindeki aşık Poyraz gecenin bir an önce başlaması için saatleri saymaya başlamıştı bile..

YASAK ELMAWo Geschichten leben. Entdecke jetzt