11 .BÖLÜM

45.7K 2.3K 108
                                    

Arya duyduğu şeyleri hazmetmekte zorluk çekiyordu. Lale den duydukları ile elini yüzüne sürüp karşısındaki kadına baktı. Çağlar evlenmemişti demek ki..

-"Arya evlendin mi gerçekten? Anlattıklarını aklım almıyor"

Arya arkasına yaslanıp kollarını kavuşturdu.

-"Lale tabiki evlenmedim.Benim kalbim sadece Çağlar a ait.Sadece ona küçük bir ders vermek istedim"

Lale derin bir oh çekerken arkadaşına sarılıp yerine oturdu.Sonra da ona sitemle konuşmaya başladı.

-"Yani sen şimdi dün Çağlar sana geldi ama sende Serkanla evli olduğunu ima ettin öyle mi ? Ayrıca elinde de yüzük vardı. ?"

Arya gözlerini arkadaşına dikerek mırıldandı.

"Aynen öyle Lale..Böyle bir oyun oynamak istedim . Asıl şaşırdığım ise Çağlar ın benimle birlikte olduğunu söyleyip Serkan ı sinirlendirmesiydi.Gerçi Serkan fazla takılmadı ama Çağlar ın sinirden deliye döndüğünü yeşil gözlerinin koyulaşmasından bile anladım. "

Arya dudağını sallandırıp ona ciddiyetle bakan kıza baktı.

"Biraz daha burnu sürtülsün çok mu şey istiyorum Lale.Hem onun beni sevdiği falan da yok.Tam bir korkak "

"Arya sabah Poyraz la konuştum. Abisinin evde olduğunu ama kapıyı açmadığıni ve telefonlara cevap vermediğini söyledi. "

Arya omuz silkip "Ceren in yasını tutuyodur " deyince Lale arkadaşına çıkıştı.

"Arya sana bu Amerika hiç iyi gelmedi.Iki günde huyun değişti. Bak Çağlar abi bence senden hoşlanıyor hatta..daha fazlası bana kalırsa.Sana bir kardes olarak söylüyorum. Lütfen onun yanına git ve açıklama yap.Ayrica Ceren i sevse onu nikah masasinda bırakmazdı bunu da yolda bir düşün"

Çantasını alıp ofisten çıkan Lale çok üzgün bir halde arabasına bindi. Şirkete Poyraz ın yanına gidip kafasını dağıtmaya karar verdi.

Lale gittikten sonra Arya bir süre düşündü. Serkan ı arayıp onunla konuştu. Onun eskisi gibi kendine aşık olmadığını biliyordu. Içi rahattı o yüzden.

Makyajını tazeleyip ofisten çıktı . Çağlar ın yanına gitmeliydi.Lale nin söyledikleri onu etkilemişti.

Arabayı Çağlar in bahçesine park edip indi.Saçlarını geriye atıp stilettolarının üstünde eve ilerledi.Zili çaldı. Üstüste çaldığı halde kimse açmayınca havuz tarafına yürüdü.Cam kapının açık olduğunu görünce içeri girdi.Ona ne diyecegini bilmiyordu tek istediği onu görmekti.

Odasına çıkmaya başladı.Elindeki çantayı kenara koyup kapıyı açtı. Onu gördü. Yatakta uzanmış tavana bakıyordu. Yüzündeki hiçbir mimik anlaşılmıyordu.Iceri adım atınca başı kapıya çevrildi. Gelenin hayal olduğunu düşündü önce. Arya nın adını seslenmesi ile doğrulup gözlerini kadının maviliklerine dikti.

Iki günde Evlenen..kadına..

Sinirle ayağa kalkarak kadının yüzünü avuçları arasına alıp dudaklarını esir aldı. Arya beklemediği tepkiyle tökezledi önce. Yüzünü saran mengene gibi ellerden kurtulmak imkansızdı. Çağlar onu öpüyordu.Ağzını zorlayan dile yol açıp karşılık verdi adama.Elini ensesine atıp kendine çekti. Ne kalçalarına inen eli umursadı ne de onun vahşi öpüşlerini..

Soluk soluğa baygın bakışlarla birbirlerine bakarken Çağlar fısıldadı.

-"Evlendin ve bana geldin öyle mi?"

Arya dudağını öper gibi Çağlar ın dudaklarına yaklaştırıp mırıldandı.

"Evlenmedim.O sadece sana cezaydı.Sana geldim sadece.."

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now