15.BÖLÜM

39K 2.1K 52
                                    

Arya nın söylediği söz ile derin bir sessizlik oluşurken Emir in Çağlar ın omzundaki eli yere düşmüştü. Çağlar Arya ya "aferin patavatsiz sevgilim " bakışları, Lale nin " kızım resmen babana şey yaptığını söyledin" bakışı ve Poyraz ın ise "Valla süper oldu düğün yakındır" sırıtması eşliğinde geçen o kısacık anlardan sonra Emir in gür sesi ile herkes kendine geldi.

-"Arya ! Derhal arabaya geç! "

Arya sevgilisine bakıp gidip gitmemek arasında bocaladı.Bir saate yurtdışına gidecek bir sevgilisi vardı ve o babası tarafından eve götürülen küçük bir kız çocuğu konumundaydı.Eh tabi kendi yüzünden..

-"Ama baba..?"

Emir boynunda atan damar ve ip gibi gerilen dudakları ile emretti.

-"Hemen dedim sana.!"

Arkadaşlarına ve Çağlar a kısa bir bakış atıp arabaya yürüdü. Tıpış tıpış..

Yol boyunca ağzını bıçak açmayan babasına baktı. Onu nadir sinirli görmüştü o da bu anlardan biriydi.Boyle zamanlarda tek yumuşatan kişi ise şu an evdeydi.Annesi..

Cep telefonuna gelen mesaj ile sinir bozucu sessizlik bozuldu.

-"Arya yurtdışına gitmiyorum. Ameliyata başka bir arkadaşı yönlendirdim.Seni seviyorum"

Arya gelen mesaj ile gülümsedi. En azından sevgilisi gitmiyordu.

Eve geldiklerinde Emir odasına çıkarken Menekşe kızına sarıldı.

-"Kızım baban barut gibi.Ne oldu ?"

Arya dudağını ısırıp konuştu.

-"Şey anne..Valla ağzımdan bir anda kaçtı. Yoksa hiç dermiyim öyle şey? "

Menekşe kızının dediklerinden hiçbir şey anlamamıştı.Tek anladığı ne duyduysa bu kocasını baya kızdırmıştı.

-"Kızım gel oturalim şöyle. Şimdi baştan anlat şu meseleyi. "

Arya anlatınca Menekşe başını salladı. Birsey söylemeden kocasının yanına gitti.Olan olmuştu.

Yatak odasına girdiğinde Emir in camdan baktığını gördü. Kaskati bir ifadeyle dışarı bakan adamın sırtına dokunduğunda ne kadar gerildigini hissetmisti kadın.

-"Emir ..onlar gençler.Yani birbirlerini seviyorlar evlenirler yakında.Hem.."

Emir karısından uzaklaşıp ona baktı sinirle.

-"Onlar değil Menekşe. Bizim kızımız genç. Çağlar deneyimli bir erkek.Bu yaşa kadar bakir olacak hali yok.Onun on sekizinde kızlarla birlikte olduğunu ben biliyorum. Kızımızı kandırdı.! Tecrübesini benim biricik kızımın üstünde kullandı aşağılık adam.Bir de onun yanına gidip Özür diledim.Sevgisine saygı duydum.Ama o ne yaptı. Benim kızımla yattı. Benim saf kızım da zaten aptal aşık hemen atladı.Bir de bana "hamile değilim" demez mi!! Beynimden vurulmuşa döndüm. Çağlar denen o adam kızımla asla görüşemez.Bitmiştir işte o kadar.!!"

Arya yükselen sesler ile kapıya yaklaşıp hiddetle konuşan babasını dinledi. Gözyaşları anında boşalırken nasıl böyle bir hata yaptığına inanamadı.Babasının Çağlar an neden özür dilediğini anlamasa da en son duydukları ile kahroldu.Cep telefonun çalması ile odasına koştu.

-"Alo Arya hepimiz meraktan ölüyoruz ne dedi Emir amca ?"

Lale telaşla konuşup cevap beklerken Poyraz ve Çağlar da gergin şekilde hoparlör ü açık olan telefonun başında bekliyorlardı.

YASAK ELMAWhere stories live. Discover now